saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Regional Sales Manager Sydöstra Sverige– Trelleborg Wheel Systems Nordic

Ort
Utgår

2021-12-14

Ansök nu

Regional Sales Manager Sydöstra Sverige– Trelleborg Wheel Systems Nordic

Trelleborg är världsledande inom specialutvecklade polymerlösningar för nästan alla branscher i världen och vi befinner oss där vi är i dag för att våra talanger tagit oss dit. Trelleborg har den polymertekniska spetskompetens som gör innovation och tillämpning möjlig. Vi har ett nära samarbete med ledande varumärken inom industrin för att påskynda deras utveckling och driva deras verksamhet framåt – och på vägen dit forma industrin och de framsteg som kommer att gagna mänskligheten under många spännande år framöver.

Trelleborg Wheel Systems är en ledande global leverantör av däck och kompletta hjul till lant- och skogsbruksmaskiner, materialhanteringsfordon och entreprenadmaskiner samt till fordon med två hjul.

Din Roll
Din roll som Regional Sales Manager i Sydöstra Sverige innebär att driva försäljningen av däck och kompletta hjul inom lantbruk och skogsbruk såväl som inom segmenten materialhantering och entreprenad. Försäljningen sker via återförsäljare inom däckhandeln och maskinhandeln. En viss del av arbetet innebär att bearbeta slutkunder för information och rådgivning kring applikationer och produkter. Slutkunder utgörs av användare av lantbruks- och skogsbruksmaskiner samt maskiner för entreprenad & materialhantering. Du deltar även vid mässor, utställningar och maskinvisningar.

Du ingår i ett nordiskt säljteam och förväntas att bidra till teamets framgång och försäljningsutveckling. Du rapporterar till Sales Manager Sweden och utgår från hemmakontor. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vilja att utvecklas inom koncernen.

Då ditt distrikt; Sydöstra Sverige innefattar Småland, Östergötland, Södermanland, Gotland och Öland tillbringar du stor del av din tid på fältet. Du har stor frihet att planera din arbetsdag och dina resor/kundbesök.

Bakgrund och erfarenheter

 •         Minst 3 års erfarenhet av teknisk B2B försäljning helst i multinationell företagsmiljö

 •         Kunskap om maskinbranschen (skogs- och lantbruksmaskiner) och/eller däckbranschen

 •         Affärsanalytiska kunskaper

 •         Förmåga att planera och prioritera din tid

 •         Van förhandlare

 •         Goda kunskaper i svenska och engelska

 •         Goda kunskaper i Microsoft Office

 •        Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande teknisk kompetens

Personliga egenskaper

 •       Resultatorienterad, affärsmannamässig och strukturerad

 •         Teamorienterad och kan arbeta både självständigt och i grupp

 •         Förmåga att bygga och utveckla långsiktiga relationer med kunder

 •         Utmärkt kommunikationsförmåga både muntligt och skriftligt

 •         Hög integritet

 •         Vilja och möjlighet att resa i tjänsten

Karriär inom Trelleborgkoncernen
En karriär inom Trelleborgkoncernen utvecklar kompetensen och maximerar din potential. Hos oss får du möjligheten att röra dig uppåt och samtidigt frihet att utforska olika möjligheter inom en dynamisk, mångsidig och global industrikoncern med siktet inställt på att accelerera kunder.

Ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 2021-12-14. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich; 0732-330 850 lukas.drelich@roirekrytering.se.

Dela detta jobb

logga
Regional Sales Manager Sydöstra Sverige– Trelleborg Wheel Systems Nordic

Roi Rekrytering Sverige AB