saljjobb.se

Regional Sales Manager till Relokator i Region Syd

Ansök nu

Regional Sales Manager till Relokator i Region Syd

Relokator är sedan några år tillbaka den största aktören i Skandinavien inom tjänsteområden som projektrådgivning inom flytt, kontorsflyttning och montage.

Vi har kontor i Stockholm, Oslo, Stavanger, Bergen och Trondheim, men utför uppdrag i hela Skandinavien. 2018 levererade vi ca 14.000 rådgivningstimmar till 350 olika kunder och flyttade mer än 40.000 arbetsplatser.

För att få så många förtroenden så måste vi, i alla tjänster och produkter vi levererar ha kvalitet och god service i fokus. Detta avspeglar sig i våra värderingar; Professionella, Problemlösande och att vi gör saker med glädje. För våra kunder innebär det att vi har kunskapen och drivkraften, vi vill vara den som löser problem och framförallt skall det vara tryggt att jobba med oss.

Som den största aktören i vår industri så har vi ett stort ansvar att aktivt bidra med högst satta hållbarhetsmål och ledningssystem för miljöpåverkan i våra processer. Koncernen Relokator värderar miljön och vår omvärld, vi lägger mycket energi på att analysera vad som är de bästa lösningarna i framtiden och vi gör stora investeringar för att skydda jorden för kommande generationer

REGIONAL SALES MANAGER TILL RELOKATOR REGION SYD
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du driver och ansvarar för säljarbetet i din region? Är du dessutom målmedveten, serviceinriktad och tycker om att bygga lönsamma och hållbara relationer med dina kunder? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Regional Sales Manager kommer du att ha övergripande ansvar för det aktiva säljarbetet i Region Syd. Du kommer att ansvara för kunder av större omfattning och gemensamt med dina kollegor säkerställa lönsamhet i avtal och leveranser. Det är en stor fördel om du har en stark förankring till regionen där du i dina tidigare roller byggt upp ett brett nätverk.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

  • Försäljning av tjänster kopplat till företagets tjänsteportfölj med fokus på flytt, montering samt avvecklingsrelaterade tjänster.

  • Underhålla och utveckla nätverk av potentiella kunder och affärspartners.

  • Hålla en hög aktivitetsnivå i form av kundkontakt, samtal, möten, offerter och avtal.

  • Ekonomisk uppföljning av lönsamhet av kund/projekt.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Relokator söker dig som har god erfarenhet av försäljning inom kvalificerade och operativa tjänster. Utbildning är inget krav men det är meriterande om du innehar eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller försäljning. Som person ska du vara energifull och ha en nyfikenhet som ständigt utvecklar både dig och dina kunder genom att du identifierar nya affärsmöjligheter. Att vara serviceinriktad är naturligt för dig och du är inte rädd för att sätta höga mål där du arbetar uthålligt för att nå dem.

Viktigt för tjänsten:

  • Minst 4 års erfarenhet av kvalificerad och operativ försäljning.

  • Ett brett och etablerat kontaktnät i Region Syd.

  • Hög samarbets- och kommunikationsförmåga.

  • Svenska och engelska i både tal och skrift.

  • God systemvana och kunskaper inom PowerPoint och Excel.

  • Innehar B-körkort och kan resa i tjänsten.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Regional Sales Manager är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Relokator på deras kontor i Malmö. Teamet i Malmö består, vid sidan av den operativa personalstyrkan, av 4 medarbetare. Du rapporterar direkt till bolagets VD och tillika säljchef. Ett gott samarbete med ledning och medarbetare är avgörande för att lyckas i din roll. Arbetstiderna är 08.00-17.00 måndag-fredag och en marknadsmässig ersättning inklusive provisionsbaserad lön ingår samt övriga förmåner såsom tjänstebil.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.
Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Regional Sales Manager till Relokator i Region Syd

Eterni Sweden AB