saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Regionansvarig REFM Forsmark

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Regionansvarig REFM Forsmark

Vill du vara med och leda och driva utvecklingen i Vattenfalls FM-leverans i en organisation med starkt fokus på tillväxt? Är du vår nästa regionansvarig i Forsmark?
  
RE&FMs uppdrag är att leverera service och underhåll av Vattenfalls fastigheter och samtidigt utveckla de fastighetsrelaterade tjänsterna, allt för att säkerställa att våra medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Något som verkligen gör skillnad för många, då Vattenfall har över 9 000 medarbetare placerade på 250+ orter i Sverige, Danmark och Finland. Vi söker nu en Regionansvarig som kommer att ansvara för leveransen till Forsmarks Kraftgrupp och Svensk Kärnbränslehantering i Östhammar och Oskarshamn. Leveransen sker i samarbete med ISS enligt Vested-modellen. Avtalet innebär ett fördjupat partnerskap byggt på ett relationsbaserat kontrakt där båda parter har ett gemensamma mål.  
Ansvarsområden och uppgifter

  • Kund och avtalsansvar, vilket innefattar ansvar för att både skapa och utveckla relation och affär med kund och leverantör

  • Resultat- och budgetansvar

  • Utveckla och leda verksamheten tillsammans med vår leverantör

  • Upprätta mål samt löpande följa upp dessa

  • Förbättrings- och utvecklingsarbete, både internt och mot kund

  • Leda och hantera förhandlingar med kunder och samarbetspartners

  • Säkerställa en bra efterlevnad inom kvalitet, hälsa, säkerhet och arbetsmiljö

  • Aktivt delta i enhetens ledningsgrupp

  • Vara samordningsansvarig vid kontor med flera Business units

  • Bidra till Vattenfalls övergripande mål

Du rapporterar till chefen för Facility Services och placeringsort är Forsmark. Resor i tjänsten förekommer regelbundet.

Befattningen som Regionansvarig är en operativ roll där nyckelorden är: samarbete och samverkan, kostnadseffektivitet, miljö, säkerhet, service, kundnöjdhet, kommunikation och kvalitet.
  
Dina kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi ser att du som söker tjänsten har goda erfarenheter av att arbeta i roller där relationsbyggande är centralt för framgång. Kunskaper i Facility Management samt erfarenhet av att arbeta med sälj och/eller inköp är en fördel. Erfarenhet av att arbeta inom processindustri eller kraftproduktion är meriterande men inget krav. Du har också erfarenhet av att leda och utveckla en verksamhet. Sannolik har du en relevant högskoleutbildning för tjänsten alternativ erfarenheter som bedöms likvärdiga. Du har erfarenhet att jobba tillsammans med externa leverantörer. Erfarenhet av att driva verksamhetsutvecklingsarbete är meriterande. Att du behärskar god svenska och engelska i tal och skrift liksom att du har datorvana med goda kunskaper i Officepaketet är en förutsättning för rollen.
  
Som person är du målinriktad och drivande samt har förmåga och intresse för att skapa och utveckla affärer och relationer. En förutsättning för rollen är samarbetsförmåga och att du är lösningsorienterad. Du är strukturerad och analytisk i det du gör, med en vana att driva och planera ditt arbete självständigt. För att lyckas i rollen är du en engagerad, lyhörd och trygg i dig själv. För oss är det även viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av våra vägledande principer; aktiv, öppen, positiv och säkerhet.
  
Placeringsort: Forsmark
  
Mer information

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Samuelson +46 73 094 61 40. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Cecilia Waldenström, +46 73 802 59 59.
 
Fackliga representanter: Rolf Ohlsson (Akademikerna), Inger Strandberg (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Lennart Bengtsson (SEKO). Du når dessa personer via Vattenfalls växel +46 8 739 50 00.
  
Känns detta som ett jobb för dig?
Välkommen med din ansökan med CV & personligt brev senast 14 augusti 2022. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 
Vår organisation

RE&FM Nordic är en intern leverantör av RE&FM-tjänster i Vattenfall. Vårt uppdrag är att leverera kostnadseffektiva och värdeskapande tjänster utifrån Business Units och stabers gemensamma behov. Vi är 40 medarbetare i Sverige, Finland, Danmark.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
  
#LI-SE

 

 

Dela detta jobb

Regionansvarig REFM Forsmark

Vattenfall AB