saljjobb.se

Logo

Är du den vi söker?

Har du ett brinnande affärsintresse och god förmåga att bygga hållbara och långsiktiga relationer? Föredrar du att ansvara för affären från ax till limpa och ha världen som arbetsfält? Då är det här något för dig!

BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping.

AxÖ Consulting söker på uppdrag av BAE Systems Bofors AB en regionansvarig säljledare till avdelningen Marknadsföring och Försäljning. Här välkomnas du till ett internationellt säljteam som består av tio kollegor med placering i Karlskoga. Avdelningen arbetar med hela kedjan, från marknadsföring och affärsidentifiering till affärsavslut och kontraktstecknande.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos BAE Systems Bofors AB.

Om tjänsten
Du erbjuds ett stimulerande arbete med en stor andel direkta kundkontakter då arbetet till stor del bedrivs på plats i kundländerna. I ansvaret ingår att, i samverkan med övriga organisationen, marknadsföra och sälja företagets kompletta produktportfölj.

Ansvar och arbetsuppgifter 
Vi söker dig som vill arbeta internationellt med försäljning av komplexa militära system där dina arbetsuppgifter bland annat omfattar:

  • Bygga upp och ansvara för vidmakthållande av nätverk inom kundens organisation såväl som med systemleverantörer och varv
  • Identifiering och vidareutveckling av nya affärsmöjligheter
  • Genomföra kundbearbetning och utarbeta ett komplett kommersiellt affärsupplägg som i förekommande fall även involverar kundlandets industri
  • Ansvar för framtagning av kampanjplan och leda verksamheten i kampanjteamet
  • Leda/Delta i framtagning av offertunderlag och utarbetande av offert till kund
  • Att delta i och i förekommande fall leda affärsförhandlingar fram till kontraktstecknande
  • Ansvara för vår del i mässor i regionen

Du kommer att ha en framträdande roll hos BAE Systems Bofors AB och erbjuds ett intressant och omväxlande arbete i ett högteknologiskt företag.

Kvalifikationer
Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet från försäljningsarbete varav några år med inriktning på systemförsäljning. Som person är du prestationsinriktad, strukturerad, affärsmässig och utåtriktad. Du har även förmågan att driva försäljningsarbete i projektform. Branschvana är meriterande men inte ett krav. Goda kunskaper i svenska såväl som engelska, i tal och skrift är en förutsättning. Har du ytterligare språkkunskaper är detta meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Vad erbjuder BAE Systems dig? 
Hos oss på BAE Systems får du chansen att arbeta i ett globalt företag inom försvarsindustrin där vi hela tiden utmanar oss själva med ett mål i sikte – att vara bäst i världen. Som anställd hos oss på BAE Systems i Karlskoga får du stöd att möta dina utmaningar på bästa sätt. Vi är en del av en stor koncern vilket skapar globala möjligheter som resor och internationella erfarenheter. 
Vi vill att du ska trivas både på och utanför jobbet. Därför satsar vi på områden som bidrar till att du kan hitta en god balans i livet. Företaget har program för personlig utveckling och kan erbjuda goda möjligheter till utbildning och vidareutveckling för dig som har ambitioner att växa både på ett personligt och ett kompetensmässigt plan.

Ansökan och information
Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Linda Axäng på telefonnummer 079-340 54 42 eller Tobias Björk på 070-977 51 00. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Fackliga företrädare:
Ronald Pirhi, Unionen, 0586-733 606
Anders Ek, Akademikerföreningen, 0586-733 323

BAE Systems strävar alltid efter mångfald och ser därför gärna kvinnliga sökande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap.

Om BAE Systems Bofors AB
BAE Systems Bofors AB är ett högteknologiskt företag som utvecklar och integrerar vapensystem. Företaget har ca 380 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. Det är ett ingenjörstätt företag då runt 40 % av personalen arbetar med utveckling. BAE Systems Bofors AB har ett omfattande samarbete med underleverantörer i närområdet.
De huvudsakliga produkterna som tillverkas av BAE Systems Bofors AB är artilleripjäser, marina pjäser och intelligent ammunition. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd. Företaget är nationell resurs med unik spetskompetens vad gäller pjässystem inklusive avancerad ammunition.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. 
Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Karlskoga
Referensnummer    2019/142

Kontakt    
Tobias Björk, 070-977 51 00
Linda Axäng, 079-340 54 42

Facklig företrädare    
Ronald Pirhi, Unionen, 0586-733 606
Anders Ek, Akademikerföreningen, 0586-733 323

Sista ansökningsdag    2019-09-08

Regionansvarig Säljledare till BAE Systems Bofors AB i Karlskoga

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2019-09-08

Ansök nu

Dela detta jobb