saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Regionsäljare Norrland

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Regionsäljare Norrland

Ultramare bildades 1934 och är därmed Skandinaviens äldsta filterföretag. Sedan 2007 har vi Trollhättan som basen för vår verksamhet, med säljkontor och hämtlager i Stockholm. Vi tillverkar produkter som renar luften, så självklart värnar vi om miljön i stort, eller varför inte bara nyttja vår ”pay off”- Vi renar luften du andas. Våra kärnvärden är Miljö – Förtroende – Innovation. Orden skall genomsyra vår verksamhet i allt vi gör.

Vi är certifierade enligt Eurovent samt ISO 9001 & 14001 och har som målsättning att vara ledande inom branschen när det gäller miljöarbete. Detta är en målsättning som genomsyrar hela företaget på alla nivåer och som fler än 5 000 kunder uppskattar år efter år.

Om rollen:

För att möta dagens och framtidens behov söker vi nu en regionsäljare i norr. I rollen som regionsäljare ligger fokus på att bygga starka relationer med våra befintliga kunder samt att bearbeta nya kunder. Distriktet som du har ansvar för är Norrland.

Vi letar efter dig som brinner för försäljning och som är duktig på att bygga långsiktiga och lönsamma affärsrelationer.

Vill du vara med i ett härligt team inom en bransch med stark tillväxt? Då kanske det är dig vi söker!

Arbetsuppgifter:

Du får en viktig roll i Ultramares tillväxtresa och erbjuds en möjlighet att i nära samarbete med företagets kunder skapa affärsnytta och mervärde för såväl företaget som för kunden.

Tjänsten innebär bearbetning av nya kunder samt ett ansvar för befintliga kunder.

Utöver detta kommer du även upprätta och ansvara för din försäljningsbudget samt för vecko- och besöksrapportering i CRM systemet.

Tjänsten innebär en hel del resor.

Vem söker vi?

För att trivas i rollen:
• Tror vi att du har några års erfarenhet av försäljning, där erfarenhet från ventilationsbranschen är meriterande.

• Tror vi att du är en naturlig teamspelare med ett stort kundfokus och en uthållighet för ibland långa och komplexa försäljningsprocesser.

• Tror vi att du har lätt för att etablera nya kontakter och ett brinnande intresse för försäljningFör att lyckas i rollen:
• Vill vi att du är målinriktad och drivs av att lyckas uppfylla dessa mål

• Vill vi att du har förmågan att arbeta självständigt och att du är bra på att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter

• Vill vi att du har en ödmjuk och positiv inställning som sprider härlig energi både internt och externt samt att du har förmågan att tidvis kunna hantera stress

Krav:

• Gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning inom sälj & marknad är meriterande.
• Goda språk och skrivkunskaper gällande både svenska och engelska.
• B-körkort

Utöver detta fäster vi stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang då du kommer att ha möjlighet att påverka företagets långsiktiga utveckling.

Placeringsort:

Enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Regionsäljare Norrland

Yobber AB