saljjobb.se

Enersize Advanced Research AB är en del av finska Enerisize OYJ, som är världsledande inom mätning och analys av tryckluftsdata. Vi utvecklar system och metoder för reduktion av tryckluftsförbrukningen. Resultatet för våra kunder är väsentligt lägre CO2 utsläpp och en hållbarare produktion. De flesta av våra projekt genomförs med en återbetalning inom 4 månader. Då efterfrågan för våra tjänster ökar kraftigt i samband med industrins behov av att reducera energiförbrukningen behöver vi förstärka säljorganisationen. I Sverige marknadsförs konceptet av Momentum Industrial – Nordens ledande leverantör av industrikomponenter och via ett rikstäckande nätverk av servicepartners. 
www.enersize.comwww.leaqs.com  

Regionsansvariga säljare.

De flesta företag förbrukar mellan 30-50% mer tryckluft än vad dom behöver. Enersize olika patent och system bygger på att ge våra kunder full kontroll av hela processen och att vi kan automatisera förslag till förbättringar. Allt ifrån hur tryckluften produceras till hur den används. Vårt förvärv av LMS-Nordic och LEAQS systemet,världens mest använda system för läckagekontroll, ger oss möjligheter att ytterligare öka energibesparingarna i tryckluftssystem. 

Med avancerad ultra-ljudsteknik,och ett systematiserat tillvägagångssätt, hittar, dokumenterar och reparerar vi läckagen. Enersize systemet innebär at kan vi nu i realtid övervaka tryckluftssystemet och bekräfta besparingarna och via avancerade analyser ge förslag som ytterligare förbättrar tryckluftseffektiviteten. 

Vi söker nu regionsansvariga säljare som självständigt kan sälja våra tjänster mot kunder via Momentum organisationen. Bland våra kunder finns allt från mindre till de flesta av Sverige ledande industriföretag så du bör ha en god förståelse över beslutsprocessen inom likväl små- som storföretag. 

Kunskaper om tryckluft är meriterande men dina personliga egenskaper är det mest avgörande. Tjänsterna innebär mycket resor. Rätt kandidat kan räkna med goda villkor i ett mycket spännande utvecklingsföretag. 

Tillträde: Enl. ö.k. 
Lön: Fast med bonus    

Vi vill ha sökande ifrån hela landet, en fördel är om du bor i väster, mellan Sverige.

Har du ytterligare frågor, ring gärna vår försäljningsansvarige Daniel Winkler på telefon 0730-666899  

Enersize Advanced Research AB 
Försäljningskontor Sverige 
Hantverksvägen 15 436 33 Askim 

Regionsansvariga säljare

Ort
Utgår

2019-03-22

Ansök nu

Dela detta jobb