saljjobb.se

Regionssäljare solenergi Stockholm

Företag Rexel Sverige AB
Ort
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Regionssäljare solenergi Stockholm

Är du verkligen nöjd där du är eller vill du åstadkomma något mer?
Vill du hjälpa Sverige på sin resa mot ett fossilfritt Sverige? Vill du vara med och forma framtidens Solenergianläggningar? Om tanken på att vara med och skapa något som gör avtryck kittlar dig, ska du söka dig till oss på Rexel. Bli en av våra nya regionsäljare inom solenergi.

Vi söker nu en regionsäljare som skall ansvara för Rexel tillväxtområde inom solenergi i Stockholm.

Vi erbjuder en utvecklingsresa
Vi är ett branschledande företag med mycket stort innovationsfokus och du kommer här att tillhöra Rexels satsningsområde inom Teknisk Försäljning. Tillsammans med 15 kollegor kommer du att bidra till att leverera grön hållbar-framtidsteknologi inom solenergi till företagskunder inom Sverige. Här bjuds du möjligheten att arbeta tillsammans med några av de bästa och mest kompetenta personerna i branschen och kommer till en miljö med stora personliga utvecklingsmöjligheter. Vi är på en resa mot framtiden, följ med för att göra skillnad!

Din resplan
Som regionsäljare för solenergi arbetar du med försäljning av solenergilösningar och tekniska lösningar. Kunder och affärsmöjligheter identifieras genom uppsökande verksamhet och proaktiv bearbetning av marknaden. Du jobbar mot överenskomna mål och i tjänsten ingår även att hålla utbildningar inom solenergi för våra kunder och andra kollegor inom Rexel.

Ditt incheckade bagage
Du berikar vårt solenergiteam med din hunger för teknikutveckling, och solenergiteknologi. Med din dokumenterade erfarenhet av försäljning inom el- eller solenergibranschen kommer du effektivt att identifiera och driva affärsprocesser i solenergianläggningar i samarbete med Selga och Storels installatörskunder och deras uppdragsgivare. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Till sättet är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående med en vilja, intresse och förmåga att hjälpa kunden och anstränger dig för att leverera lösningar. Du behärskar till fullo svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Din reseledare
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag! Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Peter Litzén, försäljningschef Sol på telefon 08 - 556 214 55

Du kan läsa mer om Rexel på rexel.se.

Om oss
Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder. Rexel Sverige har en stark position genom våra tre varumärken Selga, Storel och Moel. Vi är närmare 800 medarbetare på 63 platser och har en omsättning på 4,9 miljarder SEK (2017). Vi erbjuder material för elförsörjning i alla typer av byggnader och har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige. 

Rexelkoncernen har närvaro i 25 länder med över 24 000 anställda och en årlig omsättning på ca 13,5 miljarder EUR (2016). Rexel har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och miljövänliga lösningar som energieffektiviserar Sverige inom verksamhetsområdet Rexel Energy Solutions. Rexel är också experter på smart teknik för smartare fastigheter och marknadsför tjänster och produkter via verksamhetsområdet Rexel Building Automation. Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. 

Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Regionssäljare solenergi Stockholm

Rexel Sverige AB