saljjobb.se

Logo

Reklamchef rekryteras till Iduna, Varberg

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Reklamchef rekryteras till Iduna, Varberg

Till Idunas härliga kontor i Varberg söker vi just nu ytterligare en Reklamchef – vi söker dig som vill vara med på en spännande resa och bli nästa engagerade och kreativa Reklamchef!

Som reklamchef på marknadsavdelningen på Iduna kommer du ha en central roll där du arbetar tätt med kollegorna på marknad men även tillsammans med andra avdelningar, såsom produktavdelningen. Varje dag innehåller spännande arbetsuppgifter där du får möjlighet att använda din kreativitet, nyfikenhet och känsla för färg och form. Din roll innefattar projektledning och produktionsledaransvar för alla marknadsaktiviteter på reklamavdelningen och du arbetar med att driva dessa från idé till färdig kampanj.

I rollen som reklamchef kommer du att vara en nyckelperson i all kampanjplanering samt genomförande av marknadsplaner, såväl gällande den strategiska planeringen som den kreativa processen. Du har också huvudansvaret för kontakterna med olika samarbetspartners så som reklambyråer.

Rollen som reklamchef innefattar huvudsakligen att:
• Driva och genomföra marknadsaktiviteter utifrån företagets mål/strategier
• Planera och säkerställa kampanjer, från brief till genomförande
• Initiera, koordinera och driva produktionsplaner gentemot grafiska formgivare och marknadsassistenter och reklambyråer.
• Upphandling och bokning av externa reklamtjänster.
• Kontakter med externa reklampartners/byråer och (bl. a. fotograf, repro och tryckeri).

Reklamchefen är personalansvarig för personer anställda inom reklamavdelningen. I det ansvaret ingår fördelning av samtliga medarbetares arbetsuppgifter, coachning samt resursoptimering.

Vi tror att du som söker är...
Driven, nyfiken och kreativ! Du har troligtvis gedigen erfarenhet från liknande roller och känner dig trygg i ovan nämnda arbetsuppgifter. Att producera inspirerande texter i kombination med inbjudande grafiskt material är någonting du har en god känsla för och gillar att arbeta med.

Vidare så tror vi att du som söker har en god prioriteringsförmåga och är flexibel samt anpassningsbar. Du behärskar office-paketet väl och besitter en god administrativ förmåga.

Du erbjuds
En riktigt spännande och inspirerande roll på ett företag som präglas av trivsel, gemenskap och högt i tak. Du kommer att ha en varierande och intressant arbetsdag där du får möjlighet att vara med och påverka och skapa nytänkande och intressant material tillsammans med dina engagerade kollegor.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Varberg. Iduna tillämpar 6 månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning.

Om företaget
Iduna driver 200 butiker i Sverige under namnen Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld. Varumärkena har existerat i många år och är mycket välkända. Omsättningen uppgår f.n. till c:a 1,500 milj. kr inkl moms.I koncernen ingår även Lyxxa, en specialbutik i Väla center, Helsinborg samt 100 butiker i Finland under namnen Kultajousi och Westerback. Koncernomsättningen uppgår till c:a 2,150 milj kr inkl. moms.Större delen av sortimentet, juvel och smyckesvaror, inköps direkt hos tillverkare Fjärran Östern och södra Europa. Koncernens mission är att vara det ledande smyckeföretaget inom gåvobranschen. "Vi berikar de många människornas liv genom att sprida glädje". Företag skall drivas effektivt, enkelt och lönsamt.

Vid frågor rörande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Kvist på karin.kvist@jurek.se alternativt på telefonnummer 0739-42 56 10

 

Dela detta jobb

Logo
Reklamchef rekryteras till Iduna, Varberg

Jurek Bemanning