saljjobb.se

logga

Rekryteringskonsult som vill vara med i vårt Dream Team!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-20

Ansök nu

Rekryteringskonsult som vill vara med i vårt Dream Team!

Snart drar vi hela gänget till fjällen för att vandra tillsammans! Vi firar våra framgångar och fokuserar på att fortsatt vara ett sammansvetsat team som tillsammans växer både som bolag och som individer. Någon är lyrisk och peppad till tänderna, och en annan är rädd för frisk luft, naturen och träd. Med det sagt, så vi välkomnar olikheter, lyfter varandra och vet att tillsammans är vi starkare!

Med handen på hjärtat så är vi ett j*vla Dream Team! Vi jobbar med otroligt roliga och framgångsrika kunder och vi har väldigt mycket att göra, därför söker vi nu ytterligare en nyckelperson som ska bli en del av vårt fantastiska bolag och team samt följa med på vårt nästa äventyr!

Vi söker dig som redan är verksam i branschen men vill komma över till oss!

Varför ska du då göra det? Jo, för att vi har sjukt kul på jobbet, vi skrattar mycket, vi tänker ständigt nytt och strävar alltid efter att ligga i branschens framkant. Vi är ett RecTech-bolag som utvecklar vårt eget rekryteringsverktyg (som du får vara med och forma). Vi har snabbt till beslut, vi prioriterar välmående och hos oss får du vara dig själv…

Din roll

Hos oss är Säljare Säljare och Rekryterare Rekryterare – för dig innebär det att fullt ut kan fokusera på att hjälpa dina kunder och utvecklas i din yrkesroll. Som Rekryteringskonsult hos oss har du ingen säljbudget och vi ställer inte några krav på dig att sälja in egna uppdrag.

Vi jobbar efter devisen ”rekrytering på dina villkor”, och i praktiken innebär det att vi låter våra kunder själv bestämma upplägg och innehåll i sin rekrytering. Det är din roll att tillgodose att våra kunder får hjälp med det de behöver på det sätt de önskar. Eftersom vi söker dig som idag är verksam i branschen är vi säker på att du redan vet vad en Rekryteringskonsult gör om dagarna (men inget sälj förstås) och därför inte har någon större nytta av allt annat vi hade kunnat skriva här…

Din profil

Vi söker dig som varit verksam i branschen några år för att du, i egenskap av Rekryteringskonsult, på ett betydande sätt kan bidra till nöjda kunder och kandidater. Du har en högskoleutbildning och dessutom du får gärna gilla tillväxtresor. Att bidra till kontorets/hemmakontorets redan goda stämning är ett krav.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. Urval sker löpande.

Har du frågor om företaget eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Björn Jonasson på telefon 0709-261 227 eller på bjorn.jonasson@roirekrytering.se.

Om Roi Rekrytering

Besök gärna vår hemsida, där kan du bl.a. bekanta dig med termen ”Rectech”, ta del av kloka bloggar och poddar eller varför inte läsa om hur vi blivit DI Gaseller inte mindre än fyra gånger senaste åren. www.roirekrytering.se alternativt direkt in på vår karriärssida http://ledigajobb.roirekrytering.se/

Dela detta jobb

logga
Rekryteringskonsult som vill vara med i vårt Dream Team!

Roi Rekrytering Sverige AB