saljjobb.se

Logo

Relationsbyggande säljare till bolag i Täby

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-26

Ansök nu

Relationsbyggande säljare till bolag i Täby

Är du en driven, öppensinnad och prestigelös problemlösare? Är du en person med god bedömningsförmåga som gillar att hjälpa andra samtidigt som du utvecklar och utmanar dig själv? I sådana fall tycker vi att du ska fortsätta läsa, då kan vi ha tjänsten för dig!

Om verksamheten
Plana Juridiska är ett spännande tillväxtbolag med runt 20 medarbetare som sitter i Täby Centrum. Du kommer att ingå i ett säljteam med stora möjligheter till personlig utveckling. Ni arbetar tillsammans med projektledare och jurister i de pågående kundprojekten som syftar till att stödja och utveckla klienternas/ kunders rutiner i deras förbättringsarbete kopplat till ekonomi- och verksamhetsstyrning.

Arbetsbeskrivning
Du arbetar med att boka in möten med kunder för att ge dem nya perspektiv som hjälper dem att vända bolagets ekonomiskt ansträngda situation till ett nytt läge av ekonomisk kontroll och lönsamhet. Du har relationsbyggande samtal med kund och hjälper dem genom att ge underlag för att skapa "turn arounds". Du hjälper helt enkelt kunden med att vända deras motgång till framgång.

En viktig del av arbetet är att ta kontakt med nya kunder samt vara en aktiv och engagerad partner till Planas aktuella kunder. I ditt team kommer ni att tillsammans ansvara för att;

-       Prospektera nya kunder

-       Ta fram underlag och göra analys

-       Utföra kreditkontroller

-       Utveckla och vårda kundrelationer

-       Bistå verksamheter med professionellt stöd och nödvändig rådgivning

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som har en gymnasieutbildning (gärna inom ekonomi) och något års erfarenhet av relationsskapande försäljning. Det är av stor vikt att du är affärsdriven och har förmågan att förstå och analysera information. Vi ser att du drivs och motiveras av att kundkontakt och att göra affärer. Som person är du noggrann, initiativrik och resultatorienterad. Du är van vid högt tempo men är fortfarande strukturerad i ditt arbete och ligger gärna steget före.

Du erbjuds
En utmanande och spännande tjänst hos ett företag som fortsätter att växa. Ett företag som tycker att det är viktigt att belöna sina medarbetare när det går bra och där personlig utveckling står högt på agendan. Kontoret är beläget i mycket fina lokaler i Täby Centrum. Detta är en tillsvidaretjänst med omgående start, med hänsyn till eventuell uppsägningstid. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.

Start
Omgående

Lön
Enligt överenskommelse

Sökord
Mötesbokare, Säljare, Företagsrådgivare, säljare, Account Manager, B2B,  informatör

 

Dela detta jobb

Logo
Relationsbyggande säljare till bolag i Täby

Jurek Bemanning