saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Relationsskapande Säljare

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Relationsskapande Säljare

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig
Elektroskandia växer och fortsätter satsa framåt. Vi söker dig som vill vara med på en spännande förändringsresa när vi nu väljer att öppna upp ett nytt säljkontor i Värnamo. Hos oss får du arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Som Utesäljare ansvarar du för ditt eget kundteam, att identifiera nya potentiella kunder där du genom planerade och strukturerade kundbesök presenterar Elektroskandias produkter. Du kommer tillhöra ett engagerat och hängivet team i Region Småland och rapportera direkt till Regionchef. Tillsammans med våra Tekniska Innesäljare, våra butiker och andra stödfunktioner, som marknad och logistikavdelning, ansvarar du även för att hitta den bästa lösningen för kunden. Den här rollen passar dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och som drivs av att skapa goda affärer och nöjda kunder.

Vi söker dig med...
Erfarenhet av branschen sedan tidigare är mycket viktigt i denna rekrytering. Vi ser också att du har minst gymnasiekompetens inom elteknik eller motsvarande erfarenhet vi bedömer likvärdig. Ett stort intresse för försäljning är givet.

För att du skall lyckas i rollen, krävs det att du är bra på att bygga relationer, är ansvarsfull, bra på att samarbeta och har stort eget driv. Du måste brinna för uppgiften och ha en inre drivkraft att vilja göra affärer. Uthållighet och kommunikationsförmåga ger dig bra förutsättningar att lyckas. Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2022-08-31. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Joakim Havsing, Regionchef Småland, tfn. +46 40 38 51 56. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Relationsskapande Säljare

Elektroskandia