saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Researcher till Aaron Sprint!

Företag Aaron Sprint
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-27

Ansök nu

Researcher till Aaron Sprint!

Researcher till Aaron Sprint!

Vi är inne i en kraftig expansionsfas och ser ett ständigt ökat rekryteringsbehov bland våra uppdragsgivare. Nu söker vi dig som vill arbeta som researcher och bli en viktig del i vår fortsatta utveckling och tillväxt.

Om Aaron Sprint

Aaron Sprint är, tillsammans med vår systerverksamhet, Sharp Recruitment & Consultants, två av landets mest nischade och specialiserade rekryterings- och konsultbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML, Tax samt Bank & Finance. Vi har huvudkontor i Stockholm men även kontor och verksamhet i Tel Aviv & Paris. Vi genomför cirka 500 rekryteringar per år och vi har över 500 konsulter i vårt nätverk.

Våra uppdragsgivare består främst av större noterade och onoterade svenska och internationella bolag. Branscherna varierar mellan start-ups inom tech, IT och medicin, banker och andra finansiella aktörer. Ofta genomförs även rekryteringar i andra länder, däribland Frankrike, Israel, USA och Schweiz. Kund- och kandidatfokus är kärnan i verksamheten.

Vi kommer erbjuda dig en arbetsplats där din egen, företagets, våra uppdragsgivares och kandidaters utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att göra roliga affärer. Hos oss finns goda möjligheter att växa och utvecklas genom bra stöd, utmaningar och vidareutbildning.

Om tjänsten

Som researcher hos oss kommer du få en viktig roll i arbetet med att hitta rätt kandidater till våra uppdragsgivare.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med våra rekryteringskonsulter och arbeta parallellt i flera olika rekryteringsprocesser, där din roll blir att kartlägga/identifiera potentiella kandidater. Rollen innefattar såväl analys- och ”detektivarbete” som mer administrativa aspekter som att sammanställa och presentera searcharbetet.

Fokus kommer ligga på search, men en viktig del i rollen blir också att kontakta potentiella kandidater samt boka in dessa på intervjuer hos oss.

Vi tror starkt på att låta våra medarbetare växa och i denna roll finns goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få en tydlig utvecklingsplan där ditt nästa steg i karriären hos oss blir att utvecklas till junior rekryteringskonsult. I rollen kommer du också få möjlighet att vara med och påverka samt ta ett stort ansvar. Du kommer bli en viktig del i ett expansivt, roligt och spännande företag

Om dig

Vi söker dig med akademisk examen och som antingen är i början av karriären eller som idag arbetar inom rekryteringsbranschen eller som har annat för rollen relevant erfarenhet. Det allra viktiga är dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen och lyckas hos oss är det viktigt att du är noggrann, resultatinriktad, ansvarstagande samt strukturerad och proaktiv. Det är vidare viktigt att du är en ”peoples-person”, dvs. är social och tycker om att arbeta med människor.

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder en snabbrörlig arbetsmiljö med stort utrymme att implementera egna ideér. Du kommer att komma till ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet. Vi ställer höga krav på varandra, vi utmanar varandra men mest av allt så stöttar och supporterar vi varandra. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat så förstår vi vikten av balans i livet och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

Hos oss är mångfald och jämställdhet grundläggande värderingar som återspeglas i vår verksamhet, vi är dessutom övertygade om att det gör oss både till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner.

Aaron Sprint fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara inom fem och tio år med en fortsatt tro på stark tillväxt. I dag sitter vi i fina lokaler på Barnhusgatan i Stockholm. Vi har även kontor i Tel Aviv och Paris.

Ansök idag

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kontakta Peter Ekström på 070-813 51 85 eller peter.ekstrom@sharprecruitment.se.

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Researcher till Aaron Sprint!

Aaron Sprint