saljjobb.se

Reservdelssäljare Skellefteå

Ort
Utgår

2020-03-15

Ansök nu

Reservdelssäljare Skellefteå

    
Vill du arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag med Volvos starka varumärke inom anläggningsmaskiner? Då kan du vara den vi söker!

Du blir en viktig del i vårt team på reservdelsavdelningen. Vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäljning av reservdelar och tillbehör till Volvo anläggningsmaskiner, dels över disk men även via telefon till både befintliga och nya kunder. Du medverkar till optimal lagerhållning, en kundvänlig reservdelsbutik och ansvara för en del administrativa arbetsuppgifter. Du har även ett nära samarbete med vår verkstad med reservdelshantering samt vår maskinsäljare. För att utveckla vår affär så arbetar vi proaktivt för att hitta nya kunder så kundbesök är också en del i arbetet.

För att lyckas och trivas i rollen
Har du:

Erfarenhet av tunga fordon och/eller reservdelshantering
Erfarenhet av försäljning mot slutkund
Goda kunskaper i svenska och engelska såväl tal som skrift
God datorvana
Körkort B
God administrativ förmåga
Är du:

En person som gillar utmaningar
En person som stimuleras av ett arbete med högt tempo
Stresstålig och flexibel
Strukturerad och noggrann och har förmågan att prioritera bland dina uppgifter
Trygg i försäljningssituationen där du drivs av att ge allra bästa service
Det är meriterande med truckkort och tidigare erfarenheter av arbete med Volvos anläggningsmaskiner eller anläggningsfordon.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett spännande, utvecklande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor, både externt och internt och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor.

Så här ansöker du
Du ansöker till tjänsten online. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2020-03-15.

Kontaktuppgifter
Erland Marklund, platschef, 010-556 24 16
Ingela Wass, fackligt kontaktombud, 010-556 17 35

 
Skicka ansökan
 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).

Sista ansökningsdag
2020-03-15
 
Plats
Skellefteå
 
Kontaktpersoner
Erland Marklund
tfn: +46 010-5562416

Ingela Wass, facklig företrädare Unionen
tfn: +46 010-5561735

Dela detta jobb

Reservdelssäljare Skellefteå

Swecon Anläggningsmaskiner AB