saljjobb.se

Reservdelssäljare Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-15

Ansök nu

Reservdelssäljare Sundsvall

    
Vi söker nu en reservdelssäljare till vår anläggning i Sundsvall. En av dina främsta uppgifter är att arbeta med försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner. Du kommer även medverka till optimal lagerhållning, en kundvänlig reservdelsbutik och ansvara för en del administrativa uppgifter. För att utveckla vår affär så arbetar vi proaktivt för att hitta nya kunder så kundbesök är en naturlig del av arbetet.

Vi söker dig som:

har erfarenhet från branschen och reservdelshantering
är duktig på att utveckla och bibehålla affärsrelationer
är van att arbeta proaktivt med att se och utveckla nya affärsmöjligheter
är tekniskt intresserad och lösningsorienterad
har goda kunskaper inom administration och i engelska
är serviceinriktad, ordningsam och flexibel
har lätt för att samarbeta
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast 15 april.
 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. 

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017). 

Kontaktpersoner
Ingela Wass, facklig företrädare Unionen 
tfn: +46 010-5561735 

Stefan Cantzler 
tfn: +46 010-5561736 

Dela detta jobb

Reservdelssäljare Sundsvall

Swecon Anläggningsmaskiner AB