saljjobb.se

Vi söker nu reservdelssäljare till vår demonteringsanläggning i Torshälla. Du kommer att arbeta med försäljning av begagnade reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner. Till arbetsuppgifterna hör även inläsning och prissättning av reservdelar, samt pack och plock. Du kommer även att medverka till optimal lagerhållning och ansvara för en del administrativa uppgifter.

Vi söker dig som

  • har erfarenhet från entreprenadbranschen antingen som mekaniker eller reservdelshantering
  • är duktig på att bibehålla affärsrelationer
  • är van att arbeta proaktiv med att se och utveckla nya affärsmöjligheter
  • är tekniskt intresserad och lösningsorienterad
  • har goda kunskaper i engelska (då en stor del av vår försäljning sker till utlandet)
  • vill vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten
  • är serviceinriktad, ordningsam och flexibel
  • har lätt för att samarbeta

Rätt person har möjligheten att utvecklas till reservdelsansvarig på anläggningen.
 

Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast 17 mars.


Närmare upplysningar om befattningen lämnas av

Platschef Jan Kihlstenius, telefon 010-556 38 62
Fackligt kontaktombud Unionen Monica Strömberg, telefon 010-556 34 66 

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).

Reservdelssäljare, Torshälla

Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb