saljjobb.se

Reservdelssäljare Umeå

Ort
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Reservdelssäljare Umeå

    
Vi söker nu en reservdelssäljare till vår anläggning i Umeå. Du kommer att arbeta med försäljning av reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner. Du kommer även att medverka till optimal lagerhållning, en kundvänlig reservdelsbutik och ansvara för en del administrativa uppgifter. För att utveckla vår affär så arbetar vi proaktivt för att hitta nya kunder så kundbesök är en naturlig del av arbetet.

Vi söker dig som

har erfarenhet från branschen och reservdelshantering
är duktig på att bibehålla affärsrelationer
är van att arbeta proaktiv med att se och utveckla nya affärsmöjligheter
är tekniskt intresserad och lösningsorienterad
har goda kunskaper i engelska och av administration
är serviceinriktad, ordningsam och flexibel
har lätt för att samarbeta
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast dock senast 23 juni.

För mer information om tjänsten kontakta:
Roger Forsgren, platschef Umeå, telefon 010-556 81 87 
Ingela Wass, fackligt kontaktombud Unionen, telefon 010-556 17 35
 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. 

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 580 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018). 

Kontaktpersoner
Ingela Wass, facklig företrädare Unionen 
tfn: +46 010-5561735 

Roger Forsgren, platschef Umeå 
tfn: +46 010-5568187 

Dela detta jobb

Reservdelssäljare Umeå

Swecon Anläggningsmaskiner AB