saljjobb.se

Företagsinformation

Stavdal är en nytänkande koncern med en utav marknadens modernaste maskinparker. Som helhetsleverantör är det vår uppgift att skapa perfekta arbetsplatser. Bara människor kan ge personlig service och har den kompetens som krävs för att tillgodose våra kunders behov. Vi hjälper våra kunder att hitta rätt, det är det vi kallar Människan & Maskinen.

Tjänstebeskrivning

Som Returmottagare på hyrcentret kommer du att arbeta med returhantering av liftar och tunga maskiner. Du kommer att ta mot återlämnade produkter. Genomföra besiktningar och enklare funktionskontroller, tvätta, serva och återställa inför nästa leverans. Det förekommer en del administration då tjänsten även innefattar att dokumentera skador, följa upp återlämningstider m.m.

Tjänsten är på heltid och vi kommer tillämpa provanställning. Du kommer att utgå från våra nyrenoverade lokaler i Trollhättan.
Vi erbjuder dig ett varierande arbete där maskinen och kunden är i fokus. Maskinen och kunden i fokus är något som Stavdal har med i sin marknadsföring.

Vad kan Stavdal erbjuda dig?
På Stavdal vill vi ta väl hand om människor, maskiner och miljö, så att möjligheterna även kommer att finnas imorgon. Hos oss har du trygga anställningsvillkor, vi kommer alltid att prioritera arbetsmiljö och säkerhet, och vi kommer att stötta och uppmuntra alla medarbetare som vill fortsätta att utvecklas med företaget.

Kvalifikationer

Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning och har relevant arbetslivserfarenhet för jobbet. Till denna tjänsten välkomnar vi yngre sökanden. Du är en person som är händig och som har förståelse för hur en maskin fungerar. Det är meriterande om du är utbildad mekaniker, eller att du har tidigare erfarenhet av service mot kunder och leverantörer. Vi ser att du som person är noggrann, har ett högt driv och som alltid vill ge kunder den bästa service. Du har en känsla för bra service och har lätt för att samarbeta med både kollegor och andra avdelningar inom företaget.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Malin Andersson på tel 0707–858648. Vi kommer att arbeta med löpande urval, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med att registrera din ansökan på www.premier.se snarast, dock senast 2019-06-30
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav
Körkort
God datorvana, gärna i Officepaketet
Svenska flytande i tal och skrift

logga

Returmottagare till Stavdal

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb