saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

För att söka utan CV, skicka ett mail till Work@roi.se med dina kontaktuppgifter.

ROI söker innesäljare

Om ROI
ROI grundades 2018 och är ett entreprenörsdrivet teknikföretag som på kort tid expanderat kraftfullt. Genom en unik process har vi snabbt blivit en av de främsta aktörerna inom leadsgenerering och vi växer dagligen både i Sverige och England. Men trots det är vi långt ifrån klara. Vi planerar att utöka vår verksamhet både i Sverige och England men även runtom i Europa. Vilket medför många möjligheter för våra anställda. Så om du är du i början av din karriär och intresserad av säljyrket, eller om du möjligtvis redan har testat på det och vill hitta ett jobb där du får möjlighet att växa. Då är ROI rätt arbetsplats för dig. Vi värderar våra anställda högt och är övertygade att företagskulturen och rätt medarbetare är vägen till framgång!

Om rollen
Att jobba som innesäljare på ROI innebär i korthet att du ansvarar för att ta kontakt med nya kunder via telefon. Du identifierar eventuella behov och bokar sedan in ett möte mellan företaget och en av våra säljare. Att boka möten är en grundläggande egenskap inom alla säljyrken och avgörande för dina framgångar. Genom den här rollen kommer du definitivt att växa och få en lukrativ ersättning både i fast och rörlig lön.

Som innesäljare på ROI ingår du i ett team med likasinnade kollegor och har alltid stöd från såväl coacher som chefer. Vi tror att en härlig arbetsmiljö, där bra arbete belönas är vägen till framgång. Du jobbar individuellt men fortfarande i en grupp med en Team Leader vars jobb är att både stötta och utveckla dig samt bistå med allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb.

Första veckan får du en gedigen genomgång av både företaget och vår tjänst. Samt möjlighet att träffa alla kollegor för att snabbt komma in i gruppen.

Vad vi söker
Är du en orädd person som vågar utmana sig själv? Är du målfokuserad och beredd att kämpa för att komma dit du vill? Då är du rätt person för den här rollen!

Vi söker dig som har;

  • En god social förmåga och positiv attityd.

  • Enkelt för att ta kontakt och prata med nya människor.

  • Du som är medveten om att ett gott resultat kräver ett stort tålamod och hårt jobb.

  • Du som trivs i en miljö med högt tempo – där målmedvetenhet, tävlingsfokus och hårt jobb är normen för framgång.

  • Goda kunskaper i både svenska och engelska.

Ingen formell utbildning, erfarenhet eller CV krävs även om det ses som ett stort plus.

Övrigt;
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön samt provisionsdel utan tak. Snittlön 30 – 35,000 kr.
Placering: Stockholm

Vi ser fram emot din ansökan!

För att söka utan CV, skicka ett mail till Work@roi.se med dina kontaktuppgifter.

 

ROI söker innesäljare till ny avdelning!

Ansök nu

Dela detta jobb