saljjobb.se

Rutab AB är idag verksamt inom elektrotekniskt material och är marknadsledande i Sverige inom kabelförskruvningar, genomföringar och skyddsslang, samt en mycket stark aktör inom maskinkabel. Verksamheten bedrivs främst i Sverige, Norge och Finland och omsätter cirka 200 Mkr. Bolaget präglas av hög tillväxttakt, god lönsamhet och innovationskraft. Rutab ägs av Addtech, en långsiktig och finansiellt stark teknikhandelskoncern med omkring 140 bolag samt en årlig omsättning på cirka 11 Mdkr. Försäljningen sker till elgrossister, installatörer samt till kunder inom Industri/OEM. Läs mer om oss på www.rutab.se

Jobbet som säljare
I den aktuella rollen ansvarar du för försäljningen av Rutabs produkter och tjänster inom affärsområdet Industri. Fokusprodukterna är kabelförskruvningar, skyddsslang och kabel. Kundbearbetningen sker både mot elgrossister och industrikunder. Som säljare agerar du rådgivare och problemlösare åt våra kunder, det är därför av stor vikt att du kan anpassa dig till olika kontaktytor, förstår olika behov och skapar långsiktiga relationer.

Du bearbetar kunder i Halland, Bohuslän, delar av Småland samt Västra Götaland. Tjänsten rapporterar till Försäljningschef Industri.

Vad erbjuder vi dig?
Hos Rutab får du jobba i ett ledande företag i sin nisch. Du får jobba med stimulerande och varierande arbetsuppgifter och blir en viktig spelare i vår fortsatta utveckling. Du erbjuds en fri roll med både stort ansvar och stora befogenheter. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas inom försäljning samtidigt som du får jobba med spännande projekt.

Vi letar efter dig som:

  • Har minst tre års erfarenhet av teknisk försäljning B2B, gärna mot grossister, industri eller installatörer.

  • Har ett brett genuint teknikintresse och kunnande, kunskap om el är meriterande.

  • Är social, självgående, initiativrik och arbetar strukturerat.

  • Sätter affären i fokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer.

  • Är driven och trivs i ett högt tempo.

  • Har B-körkort.

Din personlighet
Du är trygg i dig själv, prestigelös och har förmåga att skapa goda relationer med beslutsfattare på olika nivåer. Då rollen är självständig har du en stor inre motivationskraft och trivs med att arbeta mot mål samt uppfylla dem. Koncernen präglas av engagemang, nyfikenhet, korta beslutsvägar och högt i tak. Det är därför av stor vikt att du trivs och vill jobba i en sådan miljö.

Ansökan
Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Industri, Niklas Dahlberg på telefon 073-089 26 62, eller CFO & HR-Ansvarig, Catarina Ekenstierna på telefon 0380-55 50 52. 

Intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-09-30.

Rutab söker en utesäljare till affärsområde Industri för region Väst

Företag Rutab AB
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb