saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säkerhetstekniker till region syd

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

Säkerhetstekniker till region syd

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över ca 400 anställda och en omsättning på över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Vår verksamhet i syd expanderar och vi söker säkerhetstekniker till vår serviceenhet och projektverksamhet. Ni kommer arbeta tillsammans med vårt drivna och engagerade gäng i Skåne.

Rollen som säkerhetstekniker hos oss innebär att du kommer att arbeta med bland annat installation och driftsättning utav inbrottslarm, passagesystem och/eller cctv . En arbetsdag är mycket varierande där du individuellt eller i team jobbar ute hos våra kunder.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av säkerhetsinstallation med inriktning mot inbrottslarm, passagesystem eller cctv. Behärskar du dessutom lås är det meriterande.

B-körkort och flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten och vi ställer även höga krav på tillgänglighet och flexibilitet. Våra värdeord Smart, Engagerad och Kundorienterad vill vi såklart att du känner dig bekväm med.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. När du blivit varm i kläderna är vår strävan att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Säkerhetstekniker till region syd

Yobber AB