saljjobb.se

logga

Sales Coordinator

Företag Montico AB
Ort
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Sales Coordinator

Food for Progress är ett svenskt livsmedelsföretag som förenas i drivkraften att skapa, god, nyttig och klimatsmart mat som räcker för alla människor på jorden.
Företaget ligger bakom succén Oumph! och har de senaste åren rönt stora framgångar med utmärkelser som Livsmedelspriset 2015, Årets Dagligvara 2016 och World Innovation Award 2019.

I samarbete med Montico söker Food for Progress en driven och engagerad Sales Coordinator med möjligheten att arbeta med omväxlande arbetsuppgifter i ett snabbfotat företag i spännande utveckling!

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för mat som gagnar människan och planeten? Som Sales Coordinator på Food for Progress får du chansen att jobba med något som berör många och du blir en viktig kugge i att samordna det interna arbetet i frågor som berör sälj. Detta för att tillsammans skapa bästa möjliga kund-, affärs- och planetnytta. Du kommer att ha en tjänst med breda och varierande arbetsuppgifter som innefattar både interna och externa kontaktytor. Det är helt enkelt ett drömjobb för dig som vill ha ett omväxlande arbete i en bransch som boomar, där du får möjlighet till att ta egna initiativ och vara involverad i olika delar av företaget. Tjänsten är nyinrättad och du blir en viktig del av företagets Sales Team, där du kommer att arbeta i nära samarbete med Head of Sales.

Arbetsbeskrivning

Som Sales Coordinator är du spindeln i nätet och en naturlig kontakt såväl internt som externt och kommer att vara en viktig länk mellan Sales Team och övriga avdelningar. I rollen ingår att stödja Sales Team med den dagliga verksamheten, administration, problemlösning, analys och logistik. Du kommer även att vara delaktig i projekt, nya lanseringar och kundmöten och stödja Head of Sales med försäljningsstatistik eller annan information som behövs. På sikt kommer det även att finnas möjlighet till ansvar för att driva egna kunder och projekt.
En vanlig vecka kan innefatta:

  • Säkerställa kommande lanseringar och kampanjer gentemot produktion
  • Ta fram och analysera försäljningsstatistik
  • Medverka på kundmöten
  • Följa upp kundrelaterade frågor internt
  • Stötta och delta i pågående projekt

Vi söker dig som

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande tjänst som inneburit såväl administrativa som operativa uppgifter. Vi söker dig som har en hög organisatorisk förmåga, lätt för att ta egna initiativ, är lösningsorienterad och klarar av att ha hantera många uppgifter parallellt. Du har lätt för att kommunicera, är trevlig och tydlig i din kommunikation och har ett ”utanför-boxen-tänk”. Du trivs i en snabbfotad miljö med omväxlande arbetsdagar och tar gärna egna initiativ för att utveckla och effektivisera.
Erfarenhet inom livsmedelsbranschen är meriterande.
Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift är ett krav liksom god kunskap i Office-paketet, i synnerhet Excel.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Mattias Frost

Dela detta jobb

logga
Sales Coordinator

Montico AB