saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sales Coordinator till Generaxion

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Sales Coordinator till Generaxion

Är du intresserad av att arbeta med försäljning och vill få möjligheten att arbeta på ett internationellt företag? Som Sales Coordinator hos Generaxion erbjuds du arbeta med frihet under ansvar med mycket goda utvecklingsmöjligheter i en arbetsmiljö som präglas av drivna och engagerade kollegor!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Generaxion har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Generaxion en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Generaxion är en marknadsföringsbyrå som är dedikerade för att öka efterfrågan på företagens tjänster genom digital marknadsföring. De består av över 400 specialister aktiva inom SEO, programmering, digital marknadsföring, webbdesign, copywriting, dataanalys och kreativ utveckling i kontor över hela norra Europa. Dessa specialister delar ständigt kunskap, utbyter ideer och skapar insikter tillsammans. Kontoret i Stockholm är beläget vid Lindhagen, Hornsbergsstrand och där sitter idag 20 anställda.

Du kommer att tillhöra säljteamet där både din individuella prestation och det gemensamma arbetet mäts. Teamet består av 5 sales coordinators och 8 fältsäljare och du kommer få dagligt stöd av din säljchef och kollegor för att kunna nå din fulla potential. Generaxion som företag i stort såväl som säljteamet värderar god sammanhållning högt vilket innebär att de kontinuerligt har gemensamma aktiviteter både utanför och innanför jobbet.

Arbetsuppgifter

I rollen som sales coordinator kommer du ha en viktig funktion då du tar kontakt med potentiella kunder och därigenom skapar förutsättningar för nya affärer. Du kommer främst att arbeta med nykundsbearbetning vilket innebär prospektering och att kontakta potentiella kunder per telefon för att boka in möten åt Generaxions fältsäljare. Du förväntas att arbeta med en kvalitativ försäljning vilket bland annat innebär att du ser till att kunderna går i linje med Generaxions verksamhet. Du ansvarar därtill att följa upp bokningar och se till att kunden dyker upp på inbokat möte. Du kommer att ha täta samarbeten med fältsäljarna då du uppdaterar säljarna vilka möten de är inbokade på samt lämnar över information om kunderna administrativt. Övergripande arbetsuppgifter:

• Nykundsbearbetning (prospektering, ta kontakt med potentiella möten och boka in möten)
• Följa upp bokningar och ansvara för att kunden dyker upp på inbokat möte
• Samarbeta och vara ett administrativt stöd åt fältsäljarna

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Gymnasial examen
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Tidigare erfarenhet av servicerelaterat och självständigt arbete
• Meriterande med erfarenhet av mötesbokning eller uppsökande försäljning

För att trivas i rollen som sales coordinator är du en resultatinriktad person som motiveras av att prestera högt och efter uppsatta mål. Du har förmåga att arbeta strukturerat och kan självständigt driva dina projekt framåt. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du är en kommunikativ och socialt säker person som får energi av dialog med nya människor. Du trivs med att bygga relationer till andra och har förmågan att lyssna och förstå såväl kunder som kollegors behov. Slutligen har du god förmåga att arbeta i ett högt arbetstempo samtidigt som du arbetar kvalitativt och noggrant.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, sales coordinator, mötesbokare, seo, marknadsbyrå, Stockholm, affär, nykundsbearbetning, säljteam

Dela detta jobb

logo
Sales Coordinator till Generaxion

Bravura