saljjobb.se

Sales Development Manager

Företag Jula AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Sales Development Manager

Jula har idag tre försäljningsmarknader med varuhus och e-handel och omsättning på ca 8 miljarder och just nu 104 st varuhus. Julas finns i Sverige, Norge och Polen och har en stadig expansionstakt där vi öppnar ca fem till tio varhus per år. Som Sales development manager ansvarar du för att på ett effektiv och kvalitativt sätt ansvara för, stödja och utveckla de centrala funktionerna som finns i Driftsorganisationen. Vi söker dig som drivs av försäljning och motiveras av att coacha, leda och utveckla medarbetare mot uppsatta mål. Jula tror att du som Sales development manager når resultat genom ett gott chefsskap
 

Det här gör man som Sales development manager

Som Sales development manager är du med och skapar förutsättningar för att verksamheten ska nå uppsatta mål, detta gör du bland annat genom ledningsgruppsarbete för Driftsorganisationen i Jula AB. Du är en av sex medlemmar i ledningsgruppen som består av Director Sales Operations, tre st Country Manager och E-Commerce Manager, du rapporterar till Director Sales Operations.

I din organisation ingår avdelningarna Costumer Service, Sales Support, Concept samt Establishment/Project group. Totalt arbetar det ca 60 st på avdelningarna. Din uppgift är främst att driva utveckling igenom att stödja och leda de tre avdelningscheferna i deras arbete, både i löpande och långsiktiga ärenden. Detta i enlighet med kedjetänk för att på så sätt skapa förutsättningar och säkerställa en god kundupplevelse och effektiv drift i alla våra varuhus. Du följer upp verksamheten och är ett viktigt bollplank i utvecklingsarbetet. Du ingår också som en av Drifts representanter i olika typer av centrala projekt.

En mycket viktig del av uppdraget är att samverka med övriga funktioner inom koncernen för att säkerhetsställa att säljkanalerna får rätt förutsättningar. Rollen innebär också att aktivt medverka och driva personalrelaterade frågor såsom att rekrytera rätt medarbetare, successionsplanera och framförallt att utveckla ett starkt team som tar sig mot uppsatta mål.
 

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har en längre erfarenhet av praktiskt chef- och ledarskap inom kedjeföretag inom retail där personal- och resultatansvar är en del av dina dagliga uppgifter. Då du stöttar chefer Konceptfrågor, Sales Support, Etableringsfrågor, samt Kundservice är erfarenheter av detta centralt.

Det är viktigt att du har ett strukturerat och metodiskt förhållningssätt till uppgifter du ställs inför. Det är meriterande om du har erfarenhet från ledningsgruppsarbete.
 

Det här är du som person

Du har en strategisk och proaktiv förmåga och ett coachande förhållningssätt i ditt ledarskap. Du är duktig på att skapa relationer, har god förmåga att lyssna, engagera och skapa resultat genom andra. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och när van att leda och gå före. Du är även van att ange en tydlig riktning för dina medarbetare och försäkra dig om att var och en vet vad som förväntas av dem. En av dina drivkrafter är att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du är bra på att bygga team och ser gruppens behov och ger stöd. Du är målinriktad och agerar snabbt på ändrade förhållanden och ser därmed möjligheter med nya utmaningar. Du är strukturerad och utför ditt arbete med god kvalitet.
 

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Placering av tjänsten i SkaraTjänsten innebär resor, ca 1 dag/vecka.
 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande.

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 30 september. Kontaktpersoner är: DSO Johan Sjöhagra eller HR-manager Lisa Hektor, 0511-246-00

I denna rekrytering samarbetar vi med Based on People och för att söka tjänsten klickar du på länken nedan:

Dela detta jobb

Sales Development Manager

Jula AB