saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sales engineer

Great Securitys affärsenhet Vision utvecklar och levererar smarta lösningar inom e-hälsa och avancerad sensor- och kamerateknik. Lösningarna används inom vård och omsorg samt tillverkningsindustri. Lösningsfokus inom vård och omsorg, är ett förenklat arbetssätt för personal samt ökad trygghet för brukare genom innovativa verktyg. Inom tillverkningsindustrin är fokus att med enkla metoder supportera verksamheten med faktabaserad insikt i maskinrelaterade fel och dess orsaker.  

Arbetsuppgifter

I din roll som sales engineer är du en viktig del av försäljningsprocessen och företagets tekniska röst. Du är ansvarig för att fastställa de korrekta tillämpningarna av våra tjänster via behovsanalys och utföra de efterföljande demonstrationerna av den produkten. Som sales engineer assisterar du säljkanalen inom många olika områden, framförallt när det gäller design av lösning före försäljning, kundutbildning, tekniska presentationer och tekniska översättningstjänster. Dessutom säkerställer du att alla frågor och förfrågningar om teknisk support inom förförsäljning besvaras i tid, hanterar pilotprojektet på uppdrag av säljteamet, reser till slutanvändare, återförsäljare och teknikpartners för teknisk utbildning och säljutbildning på plats vid behov. För att lyckas i rollen är det viktigt att du även kan vara behjälplig vid felsökning, installation och montering samt driftsättning av våra produkter.
Great Security Vision vill ständigt förbättras och du spelar en viktig roll i detta! Våra värdeord är Smart, Engagerad och Kundorienterad och vi vill såklart att du känner dig hemma i och
bekväm med dessa.

Vem letar vi efter?

  • Som framgångsrik sales engineer är du en lagspelare, har överlägsen kommunikationsförmåga och är villig att gå den extra milen i jakten på den bästa möjliga användarupplevelsen.

  • Du är social och bra på att arbeta tillsammans med både interna team, återförsäljare och slutanvändare.

  • Du har 3-5 års erfarenhet från teknisk support före försäljning eller ingenjörserfarenhet på ett teknikföretag.

  • Du har den unika förmågan att förenkla tekniska koncept och kommunicera dem till icke-tekniska användare.

  • Du är mycket självständig och lär dig snabbt.

  • Du har en stark kunskap om teknik och nätverkserfarenhet inklusive förståelse för vanliga protokoll, säkerhetsmetoder, topografi och god praxis.

  • Du behärskar engelska flytande och dessutom vore det jättebra om du även pratar ett annat språk.

OM GREAT SECURITY
Great Security är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag och vi är ständigt på jakt efter nya passionerade och
duktiga medarbetare. Vi är idag nästan 400 anställda och finns på 24 kontor och 20 butiker runt om i Sverige.

Skicka in din ansökan till: Gustav.wallin@netjobs.se

Vi gör löpande urval, så välkommen att ansöka direkt!

logo

Teknisk säljare

Ort
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

Dela detta jobb