saljjobb.se

Sales Executive

Företag Visolit
Ort
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Sales Executive

Är du redo för en spännande resa? Vi söker dig som vill lyfta Visolit vidare till nästa nivå.

Som Sales Executive på Visolit är du ansvarig för försäljningen av outsourcing och drifttjänster mot nya kunder. Du kommer arbeta proaktivt med att utveckla och hitta nya affärer. Du förstår att försäljning kräver hårt arbete och tillsammans med övriga säljkollegor kommer ni ha stor påverkan i hur Visolits kunder och hur Visolit som bolag kan utvecklas framåt.

Arbetsuppgifter i korthet
- Skapa och identifiera nya affärsmöjligheter, skapa din egen marknad av möjligheter.
- Genomföra hela försäljningsprocessen, från behovsanalys, offertarbete och driva säljprocessen framåt för att avslutningsvis förhandla och signera avtal med kunden.
- Ansvarig för att få fram affärsnyttan och bredden av Visolits alla tjänster.
- Etablera och vidareutveckla relationer till beslutsfattare och beslutspåverkare.
- Driva strategisk försäljning och uppnå förväntade försäljningsmål.

Vem söker vi till denna tjänst?
För att bli en stjärna i rollen som Sales Executive har du en fantastisk förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer på ledningsgruppsnivå. Din höga energi och omättliga nyfikenhet i kombination med ditt affärssinne hjälper dig att driva affärerna i hamn. Till din natur är du kreativ, analytisk och självgående. Du förstår vikten av att kunna prioritera ditt arbete och lägga i en extra växel när det krävs. Du är van att arbeta i högt tempo och med stundtals korta deadlines. Du har en naturlig förmåga att skapa förtroende och engagemang hos kunder och andra samarbetspartners där ni tillsammans arbetar fram lösningar som maximerar värdet av Visolits tjänst utifrån kundens verksamhet och mål. Vidare är du noggrann och har en god kunskap inom IT och förstår hur outsourcing tjänster hänger ihop.

Krav
- 5–7 års dokumenterad erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning inom IT-outsourcing till nya kunder.
- Innehar en affärsmässighet med teknisk förståelse.
- Goda kunskaper inom Officepaketet.
- Vana av att jobba strukturerat i ett CRM system.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- Eftergymnasiala utbildning inom sälj & marknad eller motsvarande erfarenhet.
- Körkort B.

Det är meriterande om du tidigare jobbat hands on med teknik inom IT-infrastruktur och har en god förståelse för publika molntjänster.

Intresserad?
Ansök så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer, kontakta Peter Essenberg på 072 050 42 14 eller peter.essenberg@visolit.se

Om Visolit
Visolit har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. 
Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”,så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att Visolit är en partner att lita på.Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden. Visolit är i stark tillväxt och hos oss har du stora möjligheter för vidareutveckling. För mer information, se www.visolit.se

Kontakta oss
Peter Essenberg 
Sales Director Sweden
08 1215 07 07
072 050 42 14

Sista ansökningsdag

2020-03-31

Dela detta jobb

Sales Executive

Visolit