saljjobb.se

logga

Sales Executive

Företag PayEx Sverige AB
Ort
Utgår

2021-10-01

Ansök nu

Sales Executive

Starka tillsammans - Bli en av oss Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, är vi rätt arbetsplats för dig.  

Sales & Marketing består av 26 medarbetare med olika roller och ansvar. Vi är länken mellan våra produkter/tjänster och våra kunder och vi ansvarar för försäljning och tillväxt men framförallt att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. 

Är du kreativ, nytänkande, brinner för kunden och kan det här med att sälja - Då är du rätt för oss!

Mer om jobbet Som Sales Executive hos oss kommer du att driva nyförsäljning gentemot säljteamets budget. Du kommer utbilda våra partners i de gemensamma produkterna och planera säljfrämjande aktiviteter. Din roll kommer innefatta resor och försäljning via telefon eller digitala verktyg. 

Vi letar efter dig som:  Älskar att jobba inom försäljning och att skapa kundrelationer, samt att du har en ambition att fortsätta utvecklas genom att vara en del av PayEx. 

Du trivs i en roll där du kan driva försäljning mot kund och partners. Du ser positivt på att samarbeta i grupp, men gillar också att jobba självständigt och med eget ansvar. Erfarenhet av arbete inom företagskrediter och factoring är meriterande.

I rollen ingår att hålla säljutbildningar och du behöver ha god kommunikativ förmåga samt gilla att inspirera och bygga relationer. 

Vi tror också att det är bra om du har:

  • Minst 2 års erfarenhet av försäljning.

  • Erfarenhet av affärsförhandling och avtalsskrivning. 

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

  • Eftergymnasial utbildning inom marknad/försäljning alt akademisk examen inom ekonomi/finans är meriterande

Vad kan vi erbjuda dig?  Tillsammans med drivna och inspirerande kollegor får du vara en del av PayEx säljteam. Du får vara med och utveckla våra partnersamarbeten men också bidra till att se till att våra Partners får god service i alla led. I en härlig arbetsmiljö med kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland och i Baltikum, erbjuder PayEx våra medarbetare ett attraktivt arbetsplats med möjlighet att trivas och att kunna utvecklas. 

Vill du bli vår nästa Sales Executive? Skicka din ansökan redan idag!  Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning. Start enligt överenskommelse.   Placeringsort: Visby eller Stockholm.

Sista ansökningsdag är 2021-10-01. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor gällande tjänsten kontakta, Per Cedersten, Head of Partner Sales +46 0498 20 29 09

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 498-20 97 58  

SACO: Sofia Enekvist +46 70 278 81 06

Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. 

PayEx är en av Nordens främsta leverantörer av kompletta betallösningar och består av två affärsområden: PayEx Ledger and Factoring och Swedbank Pay.

PayEx Ledger & Factoring är namnet på PayEx erbjudande för tjänster inom rating och billing, faktura- och reskontrahantering, inkasso, kredithantering och finansiering. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Ytterligare information

  • Distansarbete

    Tillfälligt distansarbete

Dela detta jobb

logga
Sales Executive

PayEx Sverige AB