saljjobb.se

Med fler än 29 098 anställda och 396 kontor runt om i världen är vi en av Europas största leverantörer av logistiktjänster. Vår tillväxt på den globala logistikmarknaden har gjorts möjlig genom vår snabba reaktion på förändringar på marknaden, en enhetlig affärsstrategi och i synnerhet engagemanget och erfarenheten hos våra medarbetare.

DACHSER Sweden AB är i snabb utveckling och vi söker därför en säljare till vårt kontor i Jönköping.

Till alla som älskar att gå utanför gränserna. Till alla som älskar att gå utanför gränserna.

Jobbet:

Med utgångspunkt från vårt kontor i Jönköping ansvarar du för att attrahera nya kunder, samt vårda och utveckla våra befintliga kunder. Genom kundbesök och analys av kundens behov utformar du ekonomiska och effektiva transport- och logistiklösningar utifrån DACHSERs transportnätverk.
Utbildning i DACHSERs nätverkssystem kommer att ske i Sverige samt i Tyskland och efter detta har du ett eget budgetansvar för din kundportfölj.

Vem är du?

För att trivas och lyckas i denna roll söker vi dig som har några års erfarenhet av transporter och erfarenhet av och stor talang för försäljning. Det finns en stor potential i våra transport- och logistiklösningar, och det är viktigt att du tar vara på dessa och är beredd att långsiktigt utveckla vårt företag tillsammans med våra kunder. Det är av stor betydelse att du som person har ett ständigt driv i att göra nya affärer och träffa nya kunder.

Vi förväntar oss att du

  • Har en stor säljtalang och en vilja att utvecklas som säljare
  • Är utåtriktad och trovärdig vilket gör att du kan utveckla varaktiga kundrelationer
  • Är kommersiellt inställd, kundorienterad och förväntar dig att mätas på ditt resultat
  • Är självständig, energisk, professionell, flexibel och ansvarsfull
  • Har god datavana och IT kännedom.
  • Talar och skriver engelska (koncernspråk) obehindrat
  • Har erfarenhet av försäljning av internationella transporter till större och medelstora företag

Vi erbjuder:

En spännande och utmanande position i ett internationellt företag, i en miljö där förutsättningarna förändras snabbt och där du kommer att ha stora möjligheter att utvecklas.

Vi utbildar och utvecklar ständigt våra säljare och vår säljorganisation, för att nå största möjliga potential med vår försäljning.

Är du intresserad?

Ytterligare information lämnas av Per Gustavsson (platschef Jönköping) mobil: 0708-186901 Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 30 maj 2019.

Sales Executive till DACHSER Jönköping

Ort
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb