saljjobb.se

Sales Manager – Borås Elhandel

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Sales Manager – Borås Elhandel

Vill du leda och utveckla ett nyfiket säljteam? Då kan du vara vår nya Sales Manager!

Borås Elhandel är en del av Vattenfallkoncernen och omsätter drygt 300 MSEK/år. På Boråskontoret arbetar 16 medarbetare. Under de senaste åren har vi breddat vår verksamhet till att förutom elavtal även omfatta affärsområden som tex solceller, batterilager och laddlösningar för elbilar. Sedan hösten 2018 är Borås Elhandel certifierad enligt Schysst elhandel och vi söker nu en medarbetare som med driv, engagemang och gott föredöme vill vara med på vår resa för att göra det lätt att leva hållbart.

Som Sales Manager ansvara du för ett team som huvudsakligen arbetar med
• Försäljning av Borås Elhandels samtliga produkter så som el, solceller, batterilager och laddlösningar för elbilar.
• Marknadsföring av ovanstående produkter i form av mässor, informationskvällar, kundevent mm.

Rollen som Sales Manager innebär fullt personalansvar för medarbetarna i ditt team och rollen omfattar även en plats i Borås Elhandels ledningsgrupp.

Som Sales Manager kommer du även att tillsammans med bolagets utvecklingsavdelning vara med och ta fram nya spännande produkter och lösningar som syftar till att göra det lätt för våra kunder att leva hållbart.

Vår bästa kandidat tror vi är utåtriktad, driven och målfokuserad. Det är viktigt att du kan leda och inspirera ditt team till att föra säljprocesser från prospekt till affär. Du coachar ditt team mot företagets affärsmål och hjälper medarbetarna att utvecklas på bästa sätt. Det är viktigt att du är prestigelös och trivs i en miljö med stor variation av arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Kravprofil
Du är en tydlig ledare med minst 3 års erfarenhet från försäljning med god track record, som vill finna de bästa lösningarna för både kunderna och Borås Elhandel. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på både svenska och engelska och har för tjänsten en relevant utbildning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 3 månaders provanställning. Du rapporterar direkt till Vd och i samband med anställningen kommer en bakgrundskontroll samt ett drogtest att genomföras.

Placeringsort: Borås

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Flysjö, Vd, tel. +46 70 620 67 11. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Daniel Ruja, +46 70 372 76 91.

Du är välkommen att skicka din ansökan via länken nedan senast 26 januari 2020.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Samtliga bolag inom Vattenfallkoncernen arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Sales Manager – Borås Elhandel

Vattenfall AB