saljjobb.se

Sales Manager Wood Processing ANDRITZ

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2021-08-23

Ansök nu

Sales Manager Wood Processing ANDRITZ

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till ANDRITZ i Örnsköldsvik.

ANDRITZ i Örnsköldsvik söker nu en social, strukturerad och tekniskt erfaren person för jobbet som Sales Manager till affärsområdet Wood Processing Scandinavia.

ANDRITZ accepterar ständigt utmaningen att utveckla lösningar för effektivare processer med optimerad tillgänglighet som skapar mervärde för deras kunder.

ANDRITZ kunder finns inom skogsindustri och bioenergi och de produktområden du bearbetar omfattar flis, vedhantering, renseriprocesser samt tillhörande maskiner. Om du gillar avancerad teknik, affärer och möten med människor som hjälper ANDRITZ kunder att gå framåt är det dig vi letar efter.

På din avdelning i Ö-vik finns kompetenta kollegor både inom projektledning och konstruktion. Ditt blivande kontor finns centralt i Ö-vik och där arbetar ca 45 kollegor. I tjänsten ingår resor, i huvudsak inom Sverige. Då huvudkontoret för Wood Processing ligger i Örnsköldsvik ser vi det som en lämplig bostadsort men rätt person kan även bo på annan ort i Sverige.

Kontoret i Ö-vik kännetecknas av trevlighet, nyfikenhet, familjär atmosfär och inte minst en rejäl kompetens inom deras produktområde. Läs gärna mer om ANDRITZ här: www.andritz.com

Din bakgrund
• Rätt person för jobbet har ingenjörsbakgrund men det är inte ett krav.
• Dokumenterad erfarenhet från teknisk försäljning, projektförsäljning, serviceförsäljning är mycket meriterande.
• Tidigare erfarenheter från skogsindustrin eller annan tung processindustri är meriterande.
• Du bör ha tidigare erfarenhet av att skriva kontrakt och förhandla.
• Goda svenska och engelska färdigheter i både tal och skrift samt körkort B är ett krav.  

Du som person
Personen vi söker behöver tycka om både människor och maskiner. Du är lagspelare, affärsmässig, strukturerad, förtroendeingivande och kommunikativ. Det vi önskar hos dig gällande både personliga egenskaper och teknisk kompetens är vad du får av dina kollegor.

Din ansökan
ANDRITZ i Örnsköldsvik samarbetar med Thalamus i denna inhyrning. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Christer Johansson på 08-120 88 744 eller Camilla Molander 08-120 88 788. Sista ansökningsdag är 13/8-21.  Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Denna process kommer påbörjas innan sommaren och vi vill flagga för en eventuellt lång process då sommaren är på intåg.
Tack på förhand för ditt tålamod.

Välkommen att söka en spännande tjänst hos ett spännande företag!  Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 28 000 anställda. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige är det ca 300 medarbetare med kontor och filialer i Borlänge, Iggesund, Karlstad, Norrköping, Piteå, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. För mer information om ANDRITZ rekommenderar vi dig följande länkar:

https://www.youtube.com/channel/UCePl8rheXAvq_0J0Ayzbc8A

https://www.youtube.com/watch?v=mtCO9KA2eWU

https://www.linkedin.com/company-beta/11370/life/ www.andritz.com

 

Dela detta jobb

Sales Manager Wood Processing ANDRITZ

Thalamus AB