saljjobb.se

Sales & Project Manager

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Sales & Project Manager

Drivs du av att bygga relationer till kunder och göra affärer? Och har branschkännedom från energi eller papper/massaindustrin? För dig med stort tekniskt intresse kan vi erbjuda en spännande roll som Sales & project manager på Valmet!

Som Sales & Project manager säljer du service och reservdelar till pannor till kunder inom energibranschen och papper- och massaindustrin i Skandinavien. Du ansvarar för egna befintliga kunder (Key account manager), identifierar nya och bygger upp relationer till dem. Genom ett nära samarbete med kund förstår du deras behov för en effektiv drift och omsätter deras krav inom drift, underhåll och säkerhet till försäljning av en teknisk lösning utvecklad av Valmet.

För mindre projekt är du även ansvarig projektledare för projektets genomförande.

Våra kunder finns främst i Sverige och de närmaste kollegorna har kontor i Göteborg.

Så det är en fördel om du har nära hit, men för rätt person är vi öppna för andra lösningar också.

Din profil

Först och främst är du en engagerad säljare. Du brinner för att arbeta nära kund och bygga relationer ute på fältet för att kunna ta hem affären. Du har gedigen och framgångsrik erfarenhet av försäljning av tekniska lösningar och har god insyn i vad som är på gång inom branschen för kraft- och sodapannor.

Du bygger förtroende med ditt breda tekniska kunnande. Om du inte redan har fördjupad kunskap av just pannor, har du stort intresse och förutsättningar för att snabbt kunna lära dig. Sannolikt har du en akademisk utbildning som process eller maskiningenjör i botten.

Att arbeta lösningsorienterat och med ett långsiktigt perspektiv är självklart för dig. Precis som att det gäller att vara på hugget för att nå resultat.

Kanske arbetar du som säljare på ett mindre företag idag inom energibranchen och vill bli en del av ett större sammanhang på ett företag som är med i hela kedjan från utveckling till tillverkning och montage hos kund?

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en variationsrik tjänst i ett ledande globalt företag där du säljer Valmets egna produkter och lösningar. Här har du alltid ett team med bred kunskap och kompetens bakom dig.

Mer information

Fångade vi ditt intresse och du vill veta mer? Kontakta Christina Edvardsson, Manager Sales, EMEA ESSO,  christina.edvardsson@valmet.com, 0738 329630.

Låter det som rätt tjänst för dig?  Vi ser fram emot din ansökan via länken senast 8 augusti 2021. Då är vi tillbaka från sommarsemestern och påbörjar urvalet.

When everything works together 

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With 14,000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Join the team! www.valmet.com/careers

Dela detta jobb

Sales & Project Manager

Valmet AB