saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sales Representative inom Indoor Sales

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-08

Ansök nu

Sales Representative inom Indoor Sales

Vill du vara med och stärka vår säljorganisation, med kund- och affärsansvar för Vattenfalls företagskunder ?
  
Vattenfall Business Sales Nordic söker en Sales Representative med sälj-, kund- och affärsansvar för Vattenfalls medelstora företagskunder, i huvudsak inom området elhandel med nära tillhörande tjänster.
  
Som Sales Representative kommer du att ingå i ett team som har ett övergripande kund- och affärsansvar för alla elhandelsaffärer som genomförs med Vattenfalls medelstora företagskunder. Rollen kommer att ha som sin främsta uppgift att bearbeta nya potentiella kunder, men den kommer även innefatta förvaltning av befintliga affärsrelationer. Affärerna genomförs via telefon eller andra digitala medier såsom t. ex. Microsoft Teams. Rollen ger dig stora möjligheter att utveckla dina kunskaper inom Business to Business försäljning och att utveckla dina kunskaper inom elmarknaden.
  
Vem är du?

Vi söker dig som är resultatinriktad, kan och vill göra affärer, och som tycker om att bygga affärsrelationer. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet och gärna en högskoleutbildning i grunden. Rätt personlighet är dock avgörande för denna tjänst. Vi tror även att du har god kännedom om elmarknaden eller att du tidigare har jobbat med B2B försäljning.

Som person är det viktigt att du

  • har förmåga att bygga nya och utveckla befintliga relationer
  • tänker kreativt
  • är affärsmässig och strukturerad
  • är lyhörd gentemot kunden och det egna teamet
  • drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat
  • är flexibel och lösningsorienterad.
  • är en problemlösare med ett proaktivt och kontinuerligt driv att utveckla och förbättra.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en företagskultur där vi strävar efter att vara öppna, aktiva och positiva med arbetsuppgifter som utvecklar och utmanar dig. Våra medarbetares och samarbetspartners hälsa och välbefinnande är viktig för oss. En god arbetsmiljö är grundläggande i allt vi gör- och säkerheten står alltid i centrum. För oss är det viktigt att dina personliga värderingar stämmer överens med vår kultur som präglas av att göra varandra bättre, ligga steget före samt att hålla vad vi lovar.
 
Placeringsort

Placering är på något av våra kontor i Solna, Trollhättan eller Umeå.
  
Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 2 januari 2022. Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden, så vänta inte med att skicka in din ansökan !

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Forsell, försäljningschef, +46 722 31 58 34. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Jessica Petersson, +46 700 39 87 70.
  
Fackliga representanter, att kontaktas via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Juha Siipilehto (SEKO) Kenneth Lindkvist (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna),
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
 
Vattenfall Sales Nordic lyser upp företag runt om i Norden. Vi hjälper våra 1,3 miljoner kunder till smartare energilösningar genom att fånga upp deras behov; ambitionen är att de ska uppleva att Vattenfall är det rätta energibolaget för dem. Vattenfall Sales Nordic är en nordisk organisation där våra medarbetare arbetar i en dynamisk och kundnära miljö. Våra medarbetare är vår styrka, därför erbjuder vi spännande arbetsuppgifter och bra förmåner.
     #LI-SE  

 

 

 

 

Dela detta jobb

Sales Representative inom Indoor Sales

Vattenfall AB