saljjobb.se

Sales Representative sökes till Elfa i Stockholm

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Sales Representative sökes till Elfa i Stockholm


Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I vår produktportfölj ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar – allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet.

Företaget grundades 1948 och ägs sedan 1999 av The Container Store, USA:s största detaljhandelskedja för förvaringsprodukter. The Container Store är börsnoterat på New York-börsen. Elfa har tre fabriker och sju säljbolag i Europa. Koncernen rapporterade en omsättning på cirka 1 155 miljoner kronor för räkenskapsåret 2020 och hade vid slutet av samma år 438 medarbetare. Huvudkontoret ligger i Malmö.


SALES REPRESENTATIVE SÖKES TILL ELFA I STOCKHOLM

Är du en affärsorienterad lagspelare som brinner för försäljning? Drivs du av att leverera resultat, arbeta för försäljningstillväxt och förvalta förtroenden? Vill du arbeta med befintliga och nya kundstockar i en spännande bransch? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Sales Representative är din huvudsakliga uppgift att verka för en fortsatt försäljningstillväxt i distriktet. Du kommer att arbeta med att säkerställa och utveckla existerande samarbeten men också arbeta aktivt för att skapa nya sådana. Du ansvarar för att hålla butiken uppdaterad kring sortiment och aktiviteter samt säkerställer lagernivåerna hos Elfas kunder. Vidare arbetar du operativt med distriktets försäljning.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:

 • Följa upp och vidareutveckla befintliga kunder.

 • Aktivt utveckla och engagera Elfas kunders personal i produktsortimentet.

 • Nykundsbearbetning.

 • Säkerställa lagernivåer och uppdatera kring sortiment och aktiviteter.

 • Ansvara för det operativa arbetet samt optimera detta.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Sales Representative är du en affärsorienterad person som brinner för försäljning. Vidare är du en prestigelös relationsskapare som snabbt skapar ett förtroende. Du ser ständigt nya möjligheter och har en lösningsfokuserad och driven inställning som ständigt tar dig framåt. Därutöver värderar du ett systematiskt och strukturerat arbetssätt högt och drivs av att leverera resultat. Du tar stort ansvar för ditt arbete, har en förmåga att arbeta självständigt och värdesätter goda samarbeten högt.

Viktigt för tjänsten:

 • Ett par års erfarenhet från försäljning, gärna inom detaljhandeln.

 • Teknisk eller kommersiell utbildning på lägst gymnasienivå, relevant kompletterande utbildning är meriterande.

 • God dator- och systemvana samt god presentationsteknik.

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

 • God samarbets- och kommunikationsförmåga.

 • B-körkort.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Sales Representative är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Elfa i Stockholm. Du kommer att utgå hemifrån och arbeta nära en annan säljare i regionen där ni tillsammans fördelar arbetet i distriktet. Arbetstiderna är främst 08.00-17.00 och generösa förmåner ingår i tjänsten.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Sales Representative sökes till Elfa i Stockholm

Eterni Sweden AB