saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sales Specialist Managed Services

Företag Advania
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-03

Ansök nu

Sales Specialist Managed Services

Med hjälp av långsiktiga kundrelationer, branschens bästa kundnöjdhet, en stark kultur med fantastiska medarbetare och den snabba digitaliseringen har vi på Advania växt mer än 20% årligen de senaste 5 åren. Vi fortsätter att växa genom både förvärv och organisk tillväxt. Vill du vara med på vår resa i rollen som värdeskapande Sales Specialist till Advanias största affärsområde Managed Services Provider? 

Som Sales Specialist på Advania 

I rollen som Sales Specialist inom Managed Services ansvarar du för att identifiera nya affärsmöjligheter samt bygga långsiktiga och givande relationer på olika nivåer i såväl nya som befintliga leveranser. I din roll innefattas bland annat:

 • Arbete med komplexa affärer samt upprätta offerter och avtal

 • Säkerställa att kunden har en leverans med hög kvalité

 • Proaktivt arbete och ansvar för såväl befintliga tjänsteavtal, utveckling av nya tjänster samt införsäljning av nya tjänsteavtal mot nya kunder

 • Vidareutveckla de nuvarande leveransalternativen och driva utvecklingen av nya lösningar – alltid med kunden i fokus

 • Ansvar för att kunden har ett utbud av lösningar som passar dem och att dessa presenteras och kommuniceras på ett bra sätt

Du ingår i ett team med andra drivna säljspecialister, och självklart i nära samarbete med andra grupper och kompetensområden. Hos oss är du en del av vår kultur som bygger på engagemang, intresse och frihet under ansvar - vi arbetar i mindre team där närhet till bekräftelse och stöttning erbjuder möjligheter att utvecklas. Hos oss verkar du i en platt organisation med ett agilt arbetssätt och flexibilitet.

Vi söker dig som kan utgå från antingen Göteborg, Umeå eller Luleå.

Vad vi söker hos dig 

För att ha bästa möjliga förutsättningar att lyckas i rollen som Sales Specialist inom Managed Services behöver du vara driven, uthållig, strukturerad och ha strategisk höjd. Med stort engagemang kan du driva processer genom hela säljresan från start till mål. Du sätter dig in i kundens verksamhet samt kartlägger nuvarande behov och arbetar på så vis fram den bästa och mest affärseffektiva lösningen för att skapa mervärde för kunden. Du är lösningsorienterad, kommunikativ, ödmjuk och skapar tillit och förtroende i dina relationer. Du levererar kvalitet, är noggrann, tar ansvar och satsar helhjärtat på dina uppdrag.

Vi söker dig som har:

 • Erfarenhet av att sälja IT-tjänster och lösningar inom Managed Services (Servicedesk, Workplace, Server Operations, Cloud, Security, Network, Applications m.m.)

 • Erfarenhet av förvaltning och av att driva kundteam

 • Förmåga att ta ett helhetsansvar för vår affär och skapa förtroende hos kund

 • God vana att skriva anbud inom drift och förvaltning samt har haft yttersta ansvaret för avtal

 • Övergripande teknisk bakgrund inom IT

 • Fallenhet att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, för att öka medvetenheten om våra framtida medarbetare.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Dela detta jobb

logo
Sales Specialist Managed Services

Advania