saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sales Support till Japan Tobacco International

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Sales Support till Japan Tobacco International

Vill du få foten in på ett multinationellt bolag där du får stötta säljavdelningen? JTI söker dig som är noggrann med sinne för detaljer och gillar att arbeta serviceinriktat och administrativt i en snabbrörlig miljö. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en Sales Support till JTI. Du kommer att tillhöra ett säljteam där du kommer att stötta och vara behjälplig med varierade uppgifter. Uppdraget är på heltid med start omgående och kommer som minst att pågå i sex månader.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos JTI. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Sales Support kommer du att stötta ett säljteam hos JTI. Du kommer att hantera kontakten med kunder över telefon. I rollen ansvarar du för alla frågor inom säljcykeln och är kundernas främsta kontakt när frågor dyker upp. Frågorna kan beröra alltifrån att någonting inte fungerar för kunden till att ta reda på vart en viss order befinner sig.

Utöver denna kundfokuserade del av rollen kommer du även att stötta ditt team med diverse administrativa uppgifter. Detta kan bland annat vara att tillhandahålla material till säljarna samt att följa upp säljaktiviteter. Du utför utvärderingar och analyserar resultatet av dessa. Du lägger in ordrar i JTIs system och säkerställer att säljprocessen fungerar som den ska från start till mål. Din roll innebär i mångt och mycket att se till att säljarna som är ute på fält har rätt förutsättningar och tillräcklig detaljkunskap för att kunna utföra sitt jobb när det gäller det administrativa inom de program som du ansvarar för.

Vi söker dig som

  • Har en genomförd gymnasieutbildning

  • Har minst 1-2 års erfarenhet från att arbeta i en administrativ och serviceinriktad roll

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

  • Har goda kunskaper inom Office-paketet, med fokus på Excel och Powerpoint

Det är meriterande om du har arbetat i en koordinerande eller stöttande roll tidigare.

Som person är du social och serviceinriktad. Du har ett flexibelt förhållningssätt och är bra på att skifta fokus mellan olika arbetsuppgifter. Vidare är du strukturerad och noggrann, du säkerställer alltid att ditt arbete håller en hög kvalitet.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Sveavägen, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och JTIs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

JTI Sweden är Sveriges ledande cigarettleverantör med internationella storsäljare som Camel, Winston och anrika svenska klassiker som Blend, Level, John Silver och Right. JTI Sweden är ett dotterbolag till JTI, en av världens ledande tobaksproducenter med 40 000 anställda och verksamhet i över 120 länder. Hos dem arbetar experter på allt från butiksinredning och skyltning till tobaksblad och produktutveckling Läs mer om JTI på www.jti.com eller www.jti.com/sweden.

Dela detta jobb

Sales Support till Japan Tobacco International

Academic Work