saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljadministratör / säljkoordinator till Dagab

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Säljadministratör / säljkoordinator till Dagab

Trivs du av att arbeta i en varierad roll där ingen dag är den andre lik? Är du dessutom tillgänglig omgående? Hos marknadsledande Dagab får du möjligheten att utvecklas inom försäljning och administration samtidigt som du blir en del av ett härligt gäng.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag/vikariat på heltid som varar i 12 månader, t o m 2023-12-31. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Dagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se, Citygross och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista.

Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljadministratör har du en varierad vardag där du arbetar med arbetsuppgifter kring försäljning av Dagabs överskottsvaror. Du arbetar löpande med att sammanställa säljlistor, prissätta samt skapa erbjudanden till butiker. Därtill administrerar du ordern, debiterar samt krediterar kunden vid eventuella reklamationsärenden. Du administrerar viktigt information samt lägger ordern i affärssystemet SAP.

En självklar del i arbetet är att föra dialog och kommunicera med butikerna samt internt med dina kollegor. Inledningsvis kommer du erbjudas en introduktion för att få en förståelse för Dagab och arbetssättet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Intresse och nyfikenhet för arbetsuppgifterna
• Arbetslivserfarenhet inom service och kundbemötande
• God systemvana samt Office365 - Excelvana
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
• Meriterande om du har erfarenhet från dagligvaruhandeln och/eller affärssystemet SAP

För att trivas i rollen är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att leverera lösningar. Därtill har du även ett strukturerat och resultatinriktat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Vidare trivs du i en miljö där du får arbeta målinriktat samt när du snabbt behöver ändra ditt synsätt och förhållningssätt i arbetet. Slutligen är du en lagspelare som föredrar att arbeta tillsammans med andra.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljadministratör, säljsupport, säljkoordinator, innesäljare, sälj, försäljning, administration, administratör, Office, Excel, SAP, kampanj, rapport, säljerbjudande, prissättning, order, uppdrag, vikariat, heltid, Jönköping, Dagab

Dela detta jobb

logo
Säljadministratör / säljkoordinator till Dagab

Bravura