saljjobb.se

Säljagenter

Företag Kontio Hus AB
Ort
Utgår

2018-06-30

Ansök nu

Säljagenter

KONTIO VÄXER OCH SÖKER SÄLJAGENTER I SVERIGE

Kontio är världens största timmerhustillverkare. Vår Arktiska Furu tål de tuffa och hårda Nordiska väderförhållanden och är ett hälsosamt, ekologiskt och hållbart alternativ för att bygga miljövänliga hälsosamma fastigheter, villor och fritidshus.

Kontio tillverkar moderna, arkitektritade timmerhus i Pudasjärvi, norra Finland. Kontio timmerhus exporteras till fler än 30 länder runt om i världen. Under sina 45 år har Kontio levererat mer än 40 000 timmerbyggnader. Kontiotuote Oy (KONTIO™) omsätter ca 50 miljon EUR per år och ingår i PRT-Forest koncernen. På den svenska marknaden är Kontio känd som Kontio Hus AB och är ett dotterbolag till Kontiotuote Oy.

ÄR DU EN DRIVEN OCH ERFAREN KONTIO SÄLJAGENT?

Du har utbildning eller lång erfarenhet inom försäljning eller marknadsföring. Du gillar att jobba självständigt, men är också en duktig lagspelare med hög social kompetens. Du är driven, strukturerad och uthållig. Du är även ett proffs på säljprocesser med långa kundrelationer. Du ser fördelarna med att jobba som säljagent (egenföretagare), har ett stort intresse av husförsäljning och vill gärna jobba nära kunder. Du är bra på att lyssna, har alltid ett mål att bygga goda kundrelationer och ser en nöjd kund som en självklarhet.

För att jobba som Kontio säljagent ser vi att du har utbildning eller lång erfarenhet inom försäljning eller marknadsföring, goda kunskaper i Office paketet, B-körkort och tillgång till en bil. Du har flytande kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av försäljning i hus- eller byggbranschen är ett plus.

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba med miljövänliga och hållbara timmerhus, support och säljstöd, samt löpande utbildning i våra produkter och tjänster.

Vill du utvecklas och växa tillsammans med ett expansivt företag, är du välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Din ansökan ska innehålla en CV och ett personligt brev.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag via "Ansök nu" Har du frågor om tjänsten, kontakta oss: 070-717 0445

Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.

ADRESS: Turbingatan 1, 19560, Arlandastad
TELEFON: +46-70-7170445
HEMSIDA: www.kontio.se

 

Dela detta jobb

Säljagenter

Kontio Hus AB