saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säljande administratör till Klaravik

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Säljande administratör till Klaravik

På Klaravik sammanför vi hundratusentals köpare över hela världen med säljare av maskiner och fordon via vår webbplats klaravik.se. Vi har skapat en auktionstjänst där man dagligen hittar mängder av nya objekt att lägga bud på, och vårt företag växer ständigt. Förra året sålde vi maskiner för 2,8 miljarder och under 2022 pekar prognosen på ytterligare tillväxt.


SÄLJANDE ADMINISTRATÖR TILL KLARAVIK

ARBETSUPPGIFTER
Denna tjänst är placerad hos en av våra kunder ett flertal av veckans dagar men även en del självständigt fältarbete, då man jobbar som auktionsmäklare, förekommer. Kunden du ska jobba för är ett företag i Jönköping och då är det vanliga kontorstider som gäller. Där representerar du Klaravik och hjälper kunden med allt som rör deras försäljning på klaravik.se. Du kommer få stort eget ansvar över din roll och möjlighet att sätta upp dina egna rutiner samtidigt som du utvecklar arbetet hos vår kund. För oss är det viktigt att du blir ”en i gänget” hos vår kund och skapar trygghet och ett gott samarbete. Jobbet med placering ute hos kund innebär:
 

  • Fotografering, filmning och dokumentation av objekt som ska säljas

  • Starta auktioner

  • Ta hand om ev. förhandlingar efter auktionsavslut

  • Ansvara för telefonsamtal och mejl med köpare

  • Sköta utlämning av objekt till köpare

Jobbet ute på fältet innefattar även uppsökande arbete för att bygga din egen kundstock. I fältarbetet ingår bara de tre översta punkterna ovan.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Det viktigaste för oss är att du är prestigelös, nyfiken, social och energisk. Du kommer behöva en stor portion eget driv och struktur för att trivas i den här rollen, inte minst då du kommer att utgå från hemmet. Men vi kan lova dig ett sammansvetsat team och ett unikt och roligt arbete!

Till skillnad från vår bransch i stort, är vi ett stort antal kvinnor på Klaravik och strävar alltid efter en jämn könsfördelning. B-körkort är ett krav, och du behöver förutom svenska behärska engelska som arbetsspråk. Vi kommer att förse dig med förmånsbil och alla de arbetsverktyg som behövs i jobbet.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som säljande administratör är en direktrekrytering där du blir anställd av Klaravik. Tjänsten är på heltid med start i augusti och vi tillämpar 6 månaders provanställning. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 19/6-2022. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Säljande administratör till Klaravik

Eterni Sweden AB