saljjobb.se

På NetJobs uppmuntrar och belönar vi Framåtanda. Vi tror på att en bra mix mellan stora möjligheter och tydligt ansvar får dig av växa, förverkliga din sanna potential och framförallt ha riktigt roligt på jobbet.  NetJobs är ett svenskt HR-techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala Talent Sourcing- och Employer Brandinglösningar. Genom vår tekniska plattform och nischade digitala karriärvarumärken matchar vi kvalificerade kandidater med attraktiva arbetsgivare. Vi drivs framåt av vår Vision att bli den självklara partnern i Sverige inom Employer Branding och Talent Sourcing digitalt. Mer info finns på www.netjobs.com  

På NetJobs tror vi att Positiv Energi, brinnande Engagemang och Framåtanda smittar av sig. Vi uppmuntrar människor att tänka stort, våga förverkliga sina drömmar och bli sina bästa jag. Vi vill skapa en arbetsmiljö som uppmuntrar dig att vara utanför din trygghetszon och inspirerar dig till att nå din fulla potential.

I vår tillväxtresa framåt söker vi nu engagerade medarbetare som är beredda att jobba hårt för att uppnå framgång och utvecklas skickliga Affärskvinnor och Affärsmän.

Profil - Säljande Affärsområdeschef

  • Du har framgångsrik erfarenhet av att sälja Digitala Mediaprodukter eller liknande, är skicklig att skapa långsiktiga affärsrelationer och driva av att stänga nya affärer. 

  • Som säljande Affärsområdeschef kommer du strukturerat bearbeta en mix av Befintliga, Gamla och Nya kunder genom Telefon med målsättningen att bygga upp din Kundportfölj med långsiktiga Medlemskunder.
     
  • Du kommer bygga upp ditt eget Affärsområde med 3-6 st Account Managers där ni tillsammans utvecklar och skapar affärer på någon av NetJobs nischade digitala varumärken inom karriär- och jobbsök. 

Därför söker vi nu en säljande Affärsområdeschef som:

- älskar att göra affärer och vana att metodiskt bygga upp en Kundportfölj

- har stark hunger att bli bättre och ständigt öka sina siffror

- är beredd att jobba hårt för att nå sina mål

- drivs av att få andra att växa och förverkliga sin sanna potential

- är lojal lagspelare som lyfter upp din omgivning

- sprider positiv energi och har en optimistisk livssyn

nyfikenödmjuk och villig att lära sig från grunden

Det är meriterande om du har toppresultat inom elitidrott eller andra tydliga topprestationer som sticker ut.

 

Månadslön 30 000 kr samt attraktiv provisionsmodell individuellt utan tak samt bonus för ditt Affärsområde vid uppnådd månadsbudget.

 

AllStarResor - två gånger per år

Två gånger per år har vi AllStarResor som innebär att alla grupper och individer som uppnått sina mål åker gemensamt. Exempel på resmål där vi varit är: Athen, Ibiza, Monaco, Milano. Mer info om NetJobs kultur och som arbetsplats finns på https://career.netjobs.com/

Välkommen att skicka in din ansökan snarast till henrik@trottholmen.se

Ansökningar behandlas löpande.

Arbetsgivarens webbplats

http://www.netjobs.com

Arbetsplatsens adress

Linnégatan 87B
115 23 Stockholm

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: henrik@trottholmen.se

Netjobs logga

Säljande Affärsområdeschef med positiv energi och resultatfokus

Företag NetJobs Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb