saljjobb.se

SÄLJANDE FALLSKYDDSRÅDGIVARE I OSLO

Företag Safetyrespect AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-07

Ansök nu

SÄLJANDE FALLSKYDDSRÅDGIVARE I OSLO

Vi erbjuder dig ett självständigt, spännande och fritt arbete! Vill du arbeta nära kund, vara en problemlösare och hjälpa till att skapa säkrare byggarbetsplatser? Då ska du söka tjänsten som Fallskyddsrådgivare hos oss!

Som Fallskyddsrådgivare kommer du att vara företagets ansikte utåt och arbeta med försäljning av våra produkter och tjänster. Du kommer att arbeta nära såväl nya som befintliga kunder och vara expert inom rådgivning av fallskydd.

Du kommer att tillhöra vår marknadsavdelning och samverka internt med olika övriga funktioner såsom inköp, teknisk support och logistik. Tjänsten utgår från vår depå i Hagan, Oslo. Kundbesök sker med bil varför B-körkort är ett krav. Vi söker dig som är driven, gillar utmaningar och att knyta kontakter.

Kompetenskrav
• 3 års gymnasial utbildning eller högre.
• Van användare av dator, primärt Microsoft Office.
• Goda kunskaper i norska och engelska; tal och skrift.
• Erfarenhet från byggbranschen, betongmontage och projektledning är meriterande såväl som kunskaper att använda ritningsprogram BlueBeam eller motsvarande.

Anställning
• Varaktighet: visstidsanställning 6 mån med möjlighet till förlängning.
• Arbetstid: heltid.
• Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansök redan i dag – vi arbetar löpande med ansökningarna!
Vi jobbar i en mansdominerad bransch och välkomnar därför gärna kvinnliga sökande. Du är välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till: hilde@safetyrespect.no Vid frågor, ring depåchef Hilde Hellstrand på telefon +47 97 57 36 36.

Dela detta jobb

SÄLJANDE FALLSKYDDSRÅDGIVARE I OSLO

Safetyrespect AB