saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljande försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkring i Gävle

Ort
Utgår

2022-07-20

Ansök nu

Säljande försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkring i Gävle

Säljande försäkringsrådgivare

Vill du vara med på vår resa att försäkra hela Sverige rätt? Vill du arbeta i ett prestationsyrke där du hjälper dina medmänniskor till en tryggare framtid om något allvarligt skulle hända samtidigt som du har möjlighet att påverka din egen lön? Då är det dig vi söker.

Om rollen

Som säljande försäkringsrådgivare kontaktar du befintliga och nya kunder och skräddarsyr försäkringslösningar utifrån deras behov. Oavsett vad kunden råkar ut för så ska de ha det bästa skyddet på marknaden och din roll är att se till att dem är rätt försäkrade. Genom din rådgivning gör du skillnad och bidrar till ett tryggare liv för våra kunder.

Du kommer att få en gedigen säljutbildning samt utbildning om våra arbetsmetoder och system. Den 4 veckor långa grundutbildningen gör dig redo för den betydelsefulla roll du kommer att ha hos oss. Detta tillsammans med daglig coaching ger dig ett starkt stöd som hjälper dig att lyckas i ditt arbete.

Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid. Se filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If Skadeförsäkring. Använd länken: https://www.youtube.com/watch?v=nc-_G7nKJYw

Om kontoret

Hos oss välkomnar vi dig till en kultur där vi alla lägger ner vårt största engagemang i det vi gör. Vi finns här både för våra kunder och för varandra och gör alltid vårt yttersta. Hos oss stimuleras alla till att utvecklas och nå sina mål och vi hjälper varandra för att lyckas.

Vem är du?

Vi söker dig som vill arbeta i en prestationskultur och som hela tiden strävar efter att utvecklas och bli lite bättre. Du är driven och vill uppnå dina egna uppsatta mål, något som är viktigt då du arbetar självständigt med hela arbetsprocessen. Du trivs i kontakten med kunder och motiveras av att hitta den bästa lösningen för varje enskild kund.

Du har också:

  • Förmågan att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

  • Vana av grundläggande datorhantering, samt är mottaglig för tekniska förändringar

Mer information och rekryteringsprocessen

Plats: Gävle

Arbetstider: Måndag till torsdag 11-19 samt fredagar 09:45-14.

Lön: Attraktivt provisionssystem med en branschanpassad grundlön

Start: 8:e augusti 2022

Vi ser fram emot din ansökan och kommer därefter kontakta dig med mer information.

Urvalsprocessen pågår fortlöpande så ansök redan idag! Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Mattias Osséen i Gävle på telefon 070-557 10 80 eller mejl mattias.osseen@if.se

Denna roll omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Säljande försäkringsrådgivare till If Skadeförsäkring i Gävle

If Skadeförsäkring AB