saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Loxodonta grundades 1985 och är ett växande tjänsteföretag i IT-branschen. Vi levererar både tjänster, konsultresurser och hårdvara till företag runt om i landet. Loxodonta är partner till flera av de större tillverkarna i IT-branschen. Vi är verksamma i Stockholm, Oxelösund, Ludvika, Borlänge, Falun och Luleå. Vårt huvudkontor ligger i Ludvika och vi är idag ca 90 st medarbetare i koncernen.

Presentation
Loxodontas vision är att vara det naturliga valet av IT-partner. Vi har idag en bra blandning av mindre och medelstora företag där vi verkar som en extern IT-avdelning. Vi är en tjänsteleverantör som erbjuder allt från komplicerade lösningar inom infrastruktur, såsom uppbyggnad av hela nätverk, serverlösningar, telefoni, print och dokumenthantering samt molntjänster, till övertagande av det totala IT-ansvaret. För oss är kvalitet, utveckling och långsiktighet en viktig del i vårt dagliga jobb.

K U L - Vår värdegrund

Vi erbjuder
Detta är rollen för dig med stort driv och som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt på en familjär arbetsplats med ett kreativt och positivt arbetsklimat. Hos oss får du möjligheter till utveckling i en framgångsrik teamorienterad organisation. Vår värdegrund K U L är viktig för oss och vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste resurs, därför arbetar vi för att vara den bästa arbetsgivaren och på så sätt behålla de bästa medarbetarna.

Rollen
Söker du att ta nästa steg i karriären, har ett stort kontaktnät och vill ha möjlighet att bygga upp och ta helhetsansvaret för dina konsulter och kundrelationer. Ovanpå detta ger vi möjlighet till en provisionsbaserad lön utan tak ovanpå en bra grundlön. Här finns möjligheten till dig som har energi och ambition till nya höjder för dig själv och för oss gemensamt. 

Vi ser att du arbetat med konsultförmedling inom IT och byggt upp ett gott rykte och har lyckats där du arbetat idag. Nu har du möjligheten till nästa steg i karriären.

Denna annons har legat ute tidigare men är nu uppdaterad då vi inte hittat rätt kandidat än. 

Vi erbjuder
Förutom ett intressant och utvecklande arbete där du kommer att vara del av vårt team, erbjuder vi dig som är anställd på Loxodonta också stor möjlighet till personlig utvecklingVi vill att du skall utvecklas med oss och har ett långsiktigt mål att du, via utbildningar och ökade erfarenheter skall växa in i Loxodontas organisation.

Loxodonta har som mål att vara den bästa arbetsgivaren och på så sätt behålla de bästa medarbetarna! Välkommen till vårt nyrenoverade kontor i Farsta där vi ser till att ha det riktigt roligt på Jobbet. 

Kvalitet – Utveckling – Långsiktighet!

Dina kvalifikationer
För att bli framgångsrik i din befattning bör du ha:

 • Stort eget driv att lyckas. 

 • Eget kontaktnätverk inom ramen för rollen.

 • Vilja och driv att ta upp nya kontakter och relationer.

 • Goda administrativa kunskaper.

 • Goda färdigheter i såväl talad som skriven svenska och engelska.

 • Kunskap att ta ansvar för budget och mål inom eget ansvarsområde.

 • Goda kunskaper i Office programmen. 

Meriterande kunskaper

 • Säljutbildning.

 • Arbetsledarkunskap.

 • Tidigare erfarenhet inom liknande roll.

 • Svart bälte i kundrelationer.

B-körkort är ett krav.

Dina egenskaper
Som person är du ödmjuk, ansvarstagande, noggrann, engagerad, social och är professionell i din framtoning. Vi lägger stor vikt i eget ansvar och driv för att bidra till gemensam framgång.

Att du har viljan och ambitionen att lära, samt ett utpräglat service- och kundfokus är minst lika viktigt.

Meriterande om du jobbat några år i liknande roll.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid.
Placeringsort: Stockholm (Farsta).
Tillträde: Omgående.

Din ansökan
Sista ansökningsdatum är 29 Juli.

Vi arbetar med löpande urvalsprocess vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på länken nedan! Frågor om tjänsten besvaras av, Richard Ryderstedt, 070-3946333 eller läs mer på www.loxodonta.se

 

 

logo

Säljande Konsultchef utan lönetak.

Företag Loxodonta AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb