saljjobb.se

Säljande Rekryterare inom DVH, Stockholm - Instore Business

Instore Business växer och behöver stärka upp organisationen med ytterligare en Rekryterare.

På Instore business har vi tagit vår samlade erfarenhet inom dagligvaruhandeln och erbjuder lösningar som tar våra kunder över och förbi sina utmaningar inom dagligvaruhandeln. Allt från att utveckla produkternas möjligheter och införsäljning på central nivå till rekrytering och säljare på fältet. Vi utvecklar dagligen våra kunders försäljning, säljledning och kompetensförsörjning.

Alla vi som arbetar på Instore Business har gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom sälj, marknad och rekrytering, framför allt inom dagligvaruhandel och FMCG. En erfarenhet och kunskap som kommer våra uppdragsgivare och kandidater till gagn.

Vi som arbetar här lever och andas vår passion som är Försäljning inom FMCG. Vi går de extra milen för att vi vill, inte för att vi måste! Vi är ett litet bolag där dina idéer får ta plats och där DU är med och gör skillnad! Vi söker nu en kollega, en rekryterare, som är lika passionerad som vi! Vi vill ha dig som kan kombinera en stark affärsmässig drivkraft, och en vilja att utveckla vårt bolag.

Rollen innebär att du som rekryterare är ansvarig för att sälja in och driva den fullständiga rekryteringsprocessen från kravprofil till presentation till kund. Du ska på ett affärsmässigt sätt föra dialog med våra kunder och driva rekryteringsprocessen framåt tillsammans med rekryterande chefer. Vi ser gärna att du kommer med nya idéer och är proaktiv i hur vi kan utveckla verksamheten. Vidare är du ansvarig för att kandidaten får den absolut bästa upplevelsen av Instore Business.

Den person vi söker har erfarenhet från liknande roller inom rekrytering, meriterande är ett par år från Dagligvaruhandeln. Våra värdeord genomsyrar allt vi gör och därför ser vi gärna att de rimmar med dig och ditt sätt att arbeta.  

Kunskap
Alla vi som arbetar på Instore Business har lång och gedigen erfarenhet från säljledande befattningar och rekrytering inom bland annat svensk dagligvaruhandel. En erfarenhet och kunskap som kommer våra uppdragsgivare och kandidater till gagn vid varje möte.
Engagemang
Vi brinner för det vi gör, kort och gott. Vi gör alltid vårt yttersta och ännu lite mer just för att vi har ett stort engagemang för branschen i sin helhet samt för våra kunder och kandidater.
Personligt
Med målet att vara en god samarbetspartner till våra uppdragsgivare, säljare och kandidater, därför arbetar vi med högt personligt engagemang och integritet, för öppna, ärliga, och långsiktiga relationer med ömsesidig respekt för så väl person som organisation och varumärken.
Affärsmässigt
På Instore Business arbetar vi kontinuerligt med att förfina, effektivisera och utveckla våra arbetssätt, rutiner och strukturer. Detta med målsättningen att alltid leverera högsta kvalité, göra det enkelt för våra uppdragsgivare, och skapa lönsamma långsiktiga affärsrelationer.

Tjänsten:
Omfattning: heltid eller halvtid, tillsvidare med 6 månaders provanställning
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdagen: 2020-02-23

Instore Business AB - ett företag grundat 2005 av människor, för människor och organisationer i leverantörsledet inom FMCG och Dagligvaruhandeln. Vårt mål är att vara våra kunders självklara val då de har behov av extern branscherfarenhet inom försäljning, säljledning, organisationsutveckling och kompetensförsörjning. Vi hjälper till att verkställa våra kunders strategier - kort och gott.

 

Logga

Säljande Rekryterare inom DVH, Stockholm - Instore Business

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb