saljjobb.se

Vi söker nu två nyckelspelare som ska utveckla och driva vår filial i Jönköping. En av dessa två spelare är en säljansvarig. Vi söker dig som motiveras av att komma in i ett tidigt skede i ett bolag med goda och spännande framtidsutsikter.

Centric har det senaste åren haft en bra tillväxt med goda resultat och därför vill vi nu bredda oss i Sverige på identifierade platser så som Jönköping - vi söker nu dig som tillsammans med oss vill och kan omsätta möjligheter till affärer.

Din roll präglas av stor frihet och eget ansvar. Ditt uppdrag kommer initialt handla om att arbeta ”här och nu”. Du kommer tillsammans med en konsultchef att jobba för region Jönköping. Tillsammans utgör ni ett litet team som har alla möjligheter att sätta er prägel på regionen. Till en början kommer det vara ett stort fokus på att bygga relationer och marknadsföra Centric som IT-konsultbolag.

Arbetsuppgifter

- Eget kund-/säljansvar för nya och befintliga kunder.
- Ansvara för egen uppsökande försäljning mot både nya och till vis del befintliga kunder.
- Marknadsföra hela Centrics produktportfölj och aktivt driva/skapa lokala marknadsföringsaktiviteter.
- Ansvara för genomförande av företagets strategier för att nå uppsatta mål i din lokala region.
- Aktivt arbeta med lokal omvärldsbevakning, konkurrensanalys.
- Upprätta avtal, både leverans- och ramavtal.
- Ansvarar för planering, budgetering, prognostisering, resultat och rapportering för sin region gentemot närmaste chef.Övrigt:
- Ansvara för att upprätthålla ett resultat och en aktivitetsnivå i enlighet med mål och handlingsplaner.
- Medverka i att utveckla verksamheten enligt värderingar, vision, affärsidé, policyers, mål och verksamhetsledning system.

Din profil och kvalifikationen
I rollen som säljansvarig har du eget kundansvar för dina regionala kunder. Du är en person med erfarenhet från IT-branschen där du under flera år jobbat med uppsökande försäljning, har god vana av att ta ansvar, driva, ta i och till stor del göra jobbet själv.

Du har mycket god branschkunskap.

B-körkort är ett krav.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder rätt person intressanta utmaningar!

Är detta en tjänst för dig? Kontakta oss redan idag!
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Martin Fredriksson på tfn: 0734-159 355 eller martin.fredriksson@centric.eu.

Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Säljansvarig

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-10-02

Ansök nu

Dela detta jobb