saljjobb.se

Säljansvarig Kött & Chark

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-04-30

Ansök nu

Säljansvarig Kött & Chark

Vår vision på Ica Kvantum Tyresö är att ha Tyresös mest nöjda kunder - och medarbetare! Är du vår nästa stjärna i butiken?

Vi söker nu en driven medarbetare med ansvar över avdelningen Kött & Chark. Genom att leda och fördela arbetet håller du en del av butikens färskvarulinje inbjudande och inspirerande. Dina tankar och idéer bidrar till att utveckla avdelningen framåt för att fortsätta sträva efter Tyresös mest nöjda kunder och medarbetare.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av butiksarbete i en ansvarsposition, gärna inom färskvaror. Du behärskar systemen vi använder (AoB samt StoreOffice), och är väl insatt i de rutiner och noggrannheten som krävs vid försäljning av färskvaror. Med med hjälp av din erfarenhet kan du även utveckla och förbättra dessa för att alltid hålla avdelningen i framkant.

För att lyckas i denna roll är service för dig A och O. Du har lätt för att hantera stressiga situationer och att hitta flexibla och innovativa lösningar med dagens förutsättningar. Du trivs i en ledarroll och kan med ett helikopterperspektiv över såväl avdelning som hela butiken inge förtroende i din omgivning och genom dina beslut.

Vi erbjuder en utvecklande, fartfylld och händelserik arbetsplats med stark sammanhållning och stor arbetsglädje!

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsättning omgående. Vi hanterar ansökningar löpande, så skicka in din ansökan idag!

Dela detta jobb

Säljansvarig Kött & Chark

Yobber AB