saljjobb.se

Logga

Säljare

Företag Swerock AB
Ort
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Säljare

Sökes till Kållered

Är du duktig på att skapa förtroende och bemöta såväl befintliga som nya kunder på ett personligt sätt? Då är förmodligen tjänsten som säljare på Swerock intressant för dig. Vi söker nu en driven lagspelare som vill arbeta som säljare inom Göteborgsområdet, där vi ser stor potential i marknaden.

Om tjänsten

Ditt dagliga arbete kommer präglas av att vara ute på fältet och bygga goda och tillitsfulla relationer inom branschen. Som säljare på Swerock ansvarar du för att arbeta med såväl befintliga som framtida kunder med fokus på att bevara och utveckla Swerocks starka position på marknaden. Du är länken mellan orderavdelning, kunder och våra anläggningar i Göteborgsområdet. Du kommer i rollen som säljare representera hela Peabkoncernen och är lyhörd för alla affärsmöjligheter oavsett segment inom Swerock. Du håller dig uppdaterad med marknaden, gör säljprognoser och jobbar mot en budget tillsammans med försäljningschef.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som är en utpräglad nätverksbyggare och har förmågan att skapa varaktiga relationer och personliga kontakter både internt och externt. Du är snabbfotad och gläds av att träffa kunder för att hitta olika typer av lösningar utifrån kundens behov. Du trivs bäst i lagsammanhang vilket innebär att du är mån om att utveckla såväl dig själv, dina kollegor och verksamheten i en positiv riktning. I en kreativ och flexibel roll behöver du ha en god känsla för vad som är genomförbart samt förmåga att tänka nytt.

Kravprofil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från bygg- & anläggningsbranschen som säljare, entreprenör eller leverantör. Därtill söker vi dig som har:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning samt viss kunskap inom avtalsskrivning och AMA-bestämmelser.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska muntligt och skriftligt
  • God IT-vana
  • Innehar B-körkort

Meriterande om du har eftergymnasial utbildning, gärna inom bygg & anläggning.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2020-10-04

Dela detta jobb

Logga
Säljare

Swerock AB