saljjobb.se

Säljare Bergborrverktyg

Företag Epiroc
Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Säljare Bergborrverktyg

Uppdragsbeskrivning

Till vårt försäljningsteam söker vi nu en drivkraftig medarbetare med tekniskt intresse och stort engagemang för kundrelationer och viktiga affärer. I rollen som försäljningsingenjör ansvarar du för försäljning, support och uppföljning för borrstålsförsäljning inom bergbrytningsbranschen där stor vikt ligger på närvaro och stöd ute hos kund. Ditt dagliga arbete kommer att innebära fokus på topphammarförsäljningen mot våra bergtäkts- och entreprenadkunder ovanjord. Tjänsten innebär ett omväxlande och händelserikt arbete med mycket frihet under ansvar.

Personlighet

Vi ser att du i denna roll är säljtekniskt kunnig, målinriktad och kundfokuserad med några års erfarenhet av liknande arbete. För att lyckas i arbetet krävs ett gott affärsmannaskap och förmågan att bygga relationer med kund. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom försäljning eller inom gruv- och bergbrytningssbranschen med initiativkraft och förmåga att arbeta självständigt mot givna mål. Du är organiserad och strukturerad i ditt arbete, trivs med att arbeta administrativt, har både viljan och kapaciteten att nå uppsatta resultat och kan ta ansvar för den totala affärsprocessen. Att arbeta med en innovativ och problemlösningsfokuserad verksamhet med flera projekt samtidigt är för dig stimulerande och utmanande. Vidare ser vi kunskap inom affärssystem som SAP väldigt meriterande.

Lokalisering
Du kommer att utgå från vårt servicecenter i Slagsta, söder om Stockholm.

Epiroc erbjuder
Ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Hos oss blir du en del av en internationell koncern med goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, tjänstebil, företagsbonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Kontakt
Petra Kastensson, Försäljningschef Rock Drilling Tools, tel: 070-279 95 77

Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 4164

Övrigt

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram mot din ansökan!

Dela detta jobb

Säljare Bergborrverktyg

Epiroc