saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare / digital mediasäljare till Eniro

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Säljare / digital mediasäljare till Eniro

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Eniro.

Om företaget

Eniro är en av Sveriges största digitala marknadsföringsbyrå och hjälper små och medelstora företag över hela landet att synas digitalt och nå fler kunder. Det innebär att du kommer få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - som exempelvis Google, Facebook, Google Ads, hemsidor, SEO och Social Advertising.
Företagskulturen hos Eniro bygger på kundfokus, nyfikenhet och lagarbete. Vidare präglas kulturen präglas av affärsmässighet, kreativitet och framåtanda. På Eniro delar man med sig av kunskap och insikter, vilket skapar en lärande miljö med hög motivation och effektivitet i det dagliga arbetet, samtidigt som det viktigaste är att man har roligt på jobbet!

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare ansvarar du för hela försäljningsprocessen som sker via telefon. Detta innebär att du arbetar självständigt med allt från boka möten, till att göra behovsanalyser, presentera lösningar, skapa mervärde för kunden samt driva processen till ett avslut. Du jobbar i ett skönt team där ni tillsammans driver framgång samtidigt som du tar ansvar för ditt eget arbete. Du får kontinuerligt coachning och säljutbildning för att växa till att bli en säljare i världsklass.
I rollen ges du en stor möjlighet att påverka din egen utveckling och framgång inom försäljning på företaget. Du erbjuds en gedigen introduktion för att få en god inblick i rollen och i företaget i sin helhet.

Ta chansen och häng med på Eniros tillväxtresa!

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
• Tidigare säljerfarenhet är meriterande

I den här rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som söker tjänsten är målinriktad, drivs av att göra affärer och trivs i en fartfylld miljö där du själv tar stort eget ansvar och tar egna initiativ på ett strukturerat sätt. Detta kräver nyfikenhet, mod och utvecklingsvilja. Vidare ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är förtroendeingivande. Du ser dig som en team-player som värdesätter god kollegial gemenskap.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse, fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.
Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Sökord: säljare, försäljning, sälj, digital mediasäljare, media, digital, digitalisering, Account Manager, sales, Google Ads, Bing Ads, SEO, annonsering, marknadsföring, karriär, rekrytering, heltid, Eniro, Växjö

 

Dela detta jobb

logo
Säljare / digital mediasäljare till Eniro

Bravura