saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säljare Färskvaror

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Säljare Färskvaror

Säljare Färskvaror

Butiksmedarbetare till ICA Supermarket Esplanad, Stockholm
Vi på ICA Esplanad söker nu dig som brinner för matlagning och försäljning, som alltid vill överträffa kundernas förväntningar och ge en service utöver det vanliga! Vi är ett härligt team som just nu söker en säljare till vår färskvaruavdelning.

Om oss
ICA Esplanad är en av Stockholms främsta livsmedelsbutiker med ca 65 anställda. Vi är en färskvarubutik med en stor delikatessdisk som bidrar till en härlig känsla av saluhall mitt på Östermalm. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett och kvalitativt sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Hos oss får du arbeta i en innerstadsbutik med högt säljtryck och en härlig puls!

Om tjänsten
Som säljare i vår delikatessdisk arbetar du med kundkontakt, lager och varuplock. Vi prioriterar alltid kunden och ger ett kundbemötande som bidrar till servicekänsla, inspiration och (mer)försäljning. Vidare är det viktigt för oss på ICA Esplanad att alltid ta ansvar för att hjälpa kunden samt att ständigt medverka i butikens förbättringsområden och utveckling.

Som person
Vi ser att du är som person ödmjuk, driven och inspirerande. Du trivs med en utvecklande miljö och framåtanda då du aktivt kommer att arbeta med avdelningarnas utveckling. Som person tycker du om nära kundkontakt och samarbete med dina medarbetare.
Du har en mycket god känsla för service, eftersom våra kunder alltid kommer i första hand. Tidigare erfarenhet av butiksarbete är meriterande. Vi ser gärna att du är kommunikativ och ordningsam samt har en positiv inställning. Egenskaper som vi värdesätter är prestigelöshet och ansvarstagande.

Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får möjlighet att arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss? Ansök redan idag, dock senast 16/10-2022. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi gör löpande urval. Vid frågor kontakta Karin Lundfeldt på tel: 08- 545 838 31, esplanadia@esplanadia.se

Anställningsform
Tillsvidare, 10 h/veckan. 

Tillträde
Oktober-2022

Kontaktperson
HR- ansvarig Karin Lundfeldt 


Sista dag för ansökan
2022-10-16

Dela detta jobb

Säljare Färskvaror

Yobber AB