saljjobb.se

Säljare Företag Sak

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-17

Ansök nu

Säljare Företag Sak

Till vårt kontor i Hyllie/Malmö söker vi nu en säljare inom Företag Sak som gillar att leverera bra resultat med hög kvalité. Är du en ansvarstagande person som ständigt har kundens bästa för ögonen och motiveras av att nå uppsatta mål och långsiktiga kundrelationer, då kan du vara den vi söker.

I rollen som Säljare inom Företag Sak, kommer du att ansvara för våra kundrelationer på företagsmarknaden i Malmö med omnejd. Ditt uppdrag är att stärka och utveckla vår befintliga affär, men du ansvarar också för nyförsäljning. Ditt kundsegment är medelstora till stora företag. Förändringstakten är hög och behovet av rådgivning stort. Din kundstock består av ca 300 kunder och det kommer krävas hög aktivitet och stort engagemang för att utveckla dessa.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Hyllie, men stor del av din tid kommer du att vara ute hos olika kunder. Teamet består av erfarna medarbetare inom både Företag och Liv samt Pension. Vår kultur kännetecknas av engagemang, utveckling och samarbete.

Vem är du?

Du är diplomerad Saksäljare mot företag. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning gentemot stora företag samt har ett nätverk inom regionen. Du är en engagerad person som värdesätter långsiktiga relationer och fokuserar på kundens bästa. Du har lätt för att skapa värdefulla kundrelationer och är lyhörd inför kundens behov.

Du identifierar och tar ansvar för hela kundens behov och inger stort förtroende. Problemlösning är en av dina drivkrafter och du sätter stort värde på samarbete. Du är affärsmässig, beslutsför och strukturerad. Du arbetar fokuserat för att nå såväl egna som gemensamma mål.

Frågor

För frågor rörande tjänsten, kontakta Anna Abrahamsson, chef Sak och Liv i Malmö på tel. 0767-738709. Facklig kontakt för Forena är Björn Lindwall, tel. 076-773 80 68.  Ansvarig HR är Jeanette Mellborg, jeanette.mellborg@lansforsakringar.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 17 april 2020. Vi tillämpar löpande urval.

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 450 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Dela detta jobb

Säljare Företag Sak

Länsförsäkringar Skåne