saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Säljare Halmstad/Båstad/N Helsingborg

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-15

Ansök nu

Säljare Halmstad/Båstad/N Helsingborg

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Med två affärsområden verkar vi både för villaägare, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Från att vara lokala i Dalarna för tjugo år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad.
Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen.

Säljare Halmstad/Båstad/N Helsingborg

Mockfjärds är Sveriges ledande fönsterbytare. Vi byter fönster enkelt, tryggt och snyggt. Med två affärsområden verkar vi både för villaägare, fastigheter och bostadsrättsföreningar. Från att vara lokala i Dalarna för tjugo år sedan, är vi idag lokala i hela landet med fönstermästare i varje stad. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen.

Vi söker för agents räkning i Halmstad/Båstad/ N Helsingborg en säljare. Är du säljare och vill jobba i Sveriges ledande Fönsterbytarföretag? Vi söker dej med starkt driv och ambititioner att utvecklas och bli framgångsrik. I rollen som säljare vid Mockfjärds Fönster arbetar du i ett geografiskt distrikt, du arbetar med inkommande förfrågningar och gör egen marknadsbearbetning för att attrahera nya kunder. Du besöker potentiella kunder i deras hem och agerar Fönstermästare med lösningsorienterat synsätt och gedigen kunskap om våra produkter och tjänster för att erbjuda kunden marknadens bästa lösning på fönster och dörrbyten.

Du har i det dagliga arbetet stöd från en omfattande supportorganisation och lokalt stöd och samarbete med montageföretag. Vi ger dej som säljare i Mockfjärds Fönster rätt förutsättningar att lyckas genom ett starkt introduktionsprogram innehållande grund och vidareutbildning samt coachning under introduktion. Du arbetar mot uttalade säljmål och uppföljningar.

Kvalifikationer:

Vi söker dej med minst gymnasial utbildning eller liknande bakgrund. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Vi lägger stor mycket stor vikt dina personliga egenskaper och personlig lämplighet - därtill kommer att vi ger dig grund- och vidareutbildning inom vår egen Akademi.

För att vara den vi söker och för att lyckas behöver du vara trygg, social och ansvarstagande. Du skall ha ett starkt driv, vara resultatriktad och van att arbeta mot uppsatta mål och avstämningar. Att du har ett gott ordningsinne och struktur i ditt dagliga arbete ser vi som en grundförutsättning för lyckat resultat.

Då vi arbetar i våra kunders hem genomför vi kreditkontroll och begär även utdrag från Polisens belastningsregister innan anställning.

Intervjuer sker löpande, ansök därför omgående.

Tiilträde: februari/mars 2022 eller enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan som skall innehålla Cv samt personligt brev.

Vi har redan beslutat om vår rekryteringsprocess och annonsering, vi undanber oss därför vänligen men bestämt samtal från rekryterings- och annonseringsföretag.

Kontaktpersoner

Daniel Hansson

Agent/återförsäljare

daniel.hansson@mockfjards.se

Dela detta jobb

logga
Säljare Halmstad/Båstad/N Helsingborg

Mockfjärds Fönster AB